lunes, 16 de febrero de 2009

El espolón del guerrero 7c (el video)

Como ya anuncie el Sábado, realice la segunda ascensión, de este bloque situado en La Pedra del Sacrifici en Savassona, mucha alegría por ser una linea primero, que visione y limpie, y en su momento vi que era factible, mi amigo Jordi Serra, realizo la primera dejando un legado que se ha tardado dos años en poder repetir.

Linea mágica y perfecta, aquí os dejo el vídeo.

PD. La semana pasada anunciaba que el perro de la casa de Codol (La Comarca) había desaparecido, después de una semana de buscarlo lo ha encontrado en el pueblo de Manlleu y esta bien, al final la cosa ha quedado en nada.


El espolon del Guerrero 7c from ferran guerrero on Vimeo.

12 comentarios:

Marieta dijo...

no se com t'aguantes d'aquests romos...

Unknown dijo...

wei, felicitats bow x akest encadene, sa de dir k es una bona linea de sava. aixo si, nose si es mes dificil la pujada o la baixada...
akesta semana tarem x sava tb aixi k si taburreixes ja sas on trobarnus, dew

Ferran Guerrero dijo...

s'ha de fer molta força, jajaja, doncs deixem un missatge del dia que aneu per la tarde i si puc m'apropare, divendre ja casi segur que escalare, encara no se a on he quedat amb el Serra, i ja decidirem, la resta dimecres i dijous, a veure si puc, més que res, perque desde ahir porto un encostipat que tela.

LETICIA dijo...

bona notícia lo del gos. recupera't. Òscar.

Aleix dijo...

molt bo, tant el bloc com el video! molta aigua, vitamina C i divendres un altre cop amb màniga curta jajaja

tresbmes dijo...

ei ferran, no sabia de l'especialitat de la pedra del foc de savassona. Nosaltres l'esalavem de tant en quant quan hi anavem a fer bloc. sabent-ho ho deixarem de fer, però... quina peculiaritat té? així puc explicar-ho amb argument!! merci i felicitats per l'encadene de l'espero.

salut i metres

jclaramunt dijo...

Felicitats per l'encadene!!! Estàs fet un bow savasonenc!!! Et queda alguna cosa per encadenar a Savassona?
Salut

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

guapisimo y brutal bixo es una pasada y el video demasiao acompaña un monton la musica felicidades bouuuuuuuuuuuuu.maki.

Ferran Guerrero dijo...

Oscar; Quant hem vaig asebentar lo del gos, pots imaginar la cara que vaig posar no, jajaja, menys mal.

Aleix: de moment no estic al llit, pero semblo un goset amb el moquillo, a veure si aquesta setmana el dimecres ja puc escalar.

Tresbmes: que tal noi, estic preparant un petit post sobre la pedra del foc, més que res per informar, perque despres els de la Unio excursionista no posin el crit en el cel. Tinc un parell de llibres que parlen d'ella.

JClaramunt: Grácies, doncs encara queda alguna cosa per fer, La puerta de la paz Celestial 7c+ (1 ascensió de Zebloc), Homo erectus 7c (1 ascensio J.Serra) La madamme 8a, Peter Pan ?? i alguns projectes que hi ha d'aquells imposibles, pero practicament, esta tot liquidat, pero queden linies d'aquelles que s'han d'anar provant cada any fins que cauen.

Maki: ya he acabado el corto que estaba preparando, dura 15 minutos, hasta la semana que viene no lo podre colgar, creo, si lo cuelgo antes ya te lo dire, sales tu, jajajaja, Un saludo y merci por el tour que nos hicistes.

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

muuuuuu deseando ver el corto,lo espero ansioso ja ja ja seguro esta de puta madre vixooooo eres un crakkkkk.nos vemos ahhhh!!!y gracias por nada vixo lo hice encantadisimo el proximo dia mas de lo mismo .maki.

canals dijo...

wei bow soc en canals, ara e vist k abans tavia firmat amb lusuari del pare (josep) jejej, pos eso a veure si ens veiem x sava algun dia dakets adew

Jaimito dijo...

Bixoooooooo!!!! Bien el video. Veo que lo de partir la pantalla ya esta superado!!!! jejejeje. Muy contento de que alguien repitiese el bloque. Haver si algun dia puedo encadenarlo yo, pero eso sera mas dificil. Recuperate del resfriado. Estamos en contacto bou. Salut