miércoles, 18 de febrero de 2009

A winter's boulder

Durante el invierno he ido preparando un pequeño corto de 15 minutos, al que he llamado A winter's boulder, viene a ser una selección de boulders de este invierno en tres zonas bien diferentes, La Comarca, Savassona & Sant Joan de Vilatorrada, en ellos ha habido encadenamientos y decepciones, primeras y segundas ascensiones, de la mano de Jaimito, Doménec, Jordi Serra, Maki , Ferran Guerrero y otros compañeros con los que hemos compartido días de boulder.

Aquí va el primer corto.


A Winter's boulder from ferran guerrero on Vimeo.

20 comentarios:

canals dijo...

wei bow, mol bo el video, sa de dir k surten lineas mol wapes i fanatikes. ja li vai dir an met k akest finde a veure si anem a tibar una mica juns k ja fa dies jejej. si el divendres escales digues algu k am lalex tb estarem k algun lloc, adew.

Ferran Guerrero dijo...

Merci bow, divendres he quedat amb el Serra, i el finde encara no sabem que farem, haviem quedat amb el Doménec, pero suposo que ho decidirem a l'ultim moment.

Ciao

txetxu dijo...

Molt bo el video nano....el muntatge, les línies.....ens veiem algun dia per la comarca.....ciauu

Ferran Guerrero dijo...

Moltes grácies, tot es fanatisme, quant vulguis ens veiem per aquí.

Salut

aisialidia(temps lliure) dijo...

Que pasa bow,jo em pensava que raru que en Ferran no actualitsi res!!!molt guapo!

fins aviat!!!

Birdio dijo...

The most fabolous ropeless film ever seen before about K-Mark xirimbols!

Con gratulations, cow!

na ma!

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

guapisimo un montaje espectacular la musica,el camara,los bulderos........ ja ja ja en serio xulisiiiiimo eres un crakkkkkkk.un abrazo bouuuu,nos vemos pronto.maki.

Ferran Guerrero dijo...

Manya: he tingut molta feina per penjar aixó, a les 10 del mati estava penjat, pero fins les 15:00 o aixi no el tenien habilitat, no se que l'hi pasava a la web.

Birdiales, Thanks, la teva idea esta prenent forma, jajaja, fes memoria.

Maki: ya sabes que si no hubiese sido por los escaladores, esto seria vulgarmente hablando una gran mierda, hay variedad y calidad, y vosotros habeis sidos los protagonistas, tengi un original para ti con su caratula correspondiente, a partir de aquí puedes hacer las copias que quieras, jijijiijiji, todo depende lo pronto que nos veamos.

LETICIA dijo...

Molt bo bouw!Aviat al festibal de torello.je je.Oscar

Ferran Guerrero dijo...

Aixo si que suposaria molt de curro, de moment anar fent sense pressió, si hi ha pressió no puc fer feina, jo al meu rollo, pero qui lo sa.

A veure el finde que es pot fer, tinc mono de Comarca, crec que dema agafo els bartulos i Go home.

LETICIA dijo...

nosaltres dema a la tarde al lluçanes.Si t´animes ke el Manya et doni el meu movil.si no ja ens veurem.Oscar

Jaimito dijo...

Clar que si. Fanatisme pur i dur. Quines tibades, quins plans, quines regletes, invertits casi imaginatoris amb genolls empotrats... Que bonic es fer boulder i aquest video reflexa lo be que ens o pasem!!!! Molt bona feina del camara, que troba qualsevol moment o detall bo per enregistrar-lo i mai es cansa de fero. Felicitats pel video; un 10!!!!!! Aviam si dema ens veiem. Bona nit

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

que bueno el video, fanatico, te has planteado hacer uno con todas las zonas de catalunya con entrevistas alos blocaires creo que incluso tendria buena salida a nivel de compra aunque supomgo que no es eso lo que buscas estaria bien no se planteatelo para el invierno siguiente por ejemplo yo me lo pillaria enga a seguir asi nos entretienes las horas muertas en casa un saludo majo.

Nacho.

Aleix dijo...

bona feina Ferran!a veure quin dia ens trobem i fem uns tiros amb multicamara!jajaja fanatisme pur i dur!

Jordi Serra dijo...

Oye tío tu y yo tenemos que hablar de cosas serias, rollo comic y tal.. No, no en serio, Bién! Vaya mono que tengo tío el video me a puesto + fanático, el viernes nos pulimos algo!

Saludos a todos!

Ferran Guerrero dijo...

Aleix, a veure quant coincidimque sempre tu rires cap a un canto i jo cap a l'altre.

Serriqui: ya lo se que tenemos que hablar de cosas seria, por eso pone Bloc Fun en el video, me alegro mucho que te gustase, ya iba pensando en ti, que si la tipo fuckeada, etc, jajajaja, ja parlem, dema ens veiem.

Pau dijo...

Ferran, senzillament genial el video m'ha encantat !!!! Tot i que no sóc molt fanàtic del bloc - es questió de temps :) - el trobo realment captivador !!!!

Espero que en pugui gaudir molts més !!

Domènec C dijo...

Hachimiii ,molt b el video,molt friki, el finde mes!! aixo si amb niria b una mika de "yemas"...no se me recuperan joder , estic fet un marikilla,XD ciau! DCE

Ferran Guerrero dijo...

Gracies, Pau jo vaig comença fent muntanya i escalada, depres inclus big Wall i esportiva, despres esportiva i boulder i es el més hem va enganxar, cada cosa el seu moment, es com jugar.

Domenec: Tinc un regalet per tu bow, a veure si ens veiem i si no l'hi donare a en Met, cuidat els ditets que et faras mal, aquesta tarde he anat a netejar una mica, aquella linea mestre que desploma tant que te els lajotes, aquesta mateixa, es diu Mantra, i tela, vinc destrossat solament de fer netejar, he fet rodar dos rocs que tela nano.

Salut

Pekas dijo...

Endevant amb les "hachas".. nano..

Bon video i bon muntatge... si senyor.... !!!!!

Esteu ben "avinagraos" tots plegats... ;-))))