viernes, 24 de abril de 2009

La Muller 7c+

Ayer diada de Sant Jordi, y como no podía ser de otra manera que mejor que celebrarlo, entre libros, rosas y piedras, así que rumbo a Savassona que allí hemos quedado con Txetxu, Ana, Aleix (que hoy va camino de New York), Domenec, Ferran, Andreu, Albreto, Serra, Laia, , Manya, Met, Montero Ivan y yo, nada na buena tarde con muchos amigos.

Escalamos cada uno a nuestro ritmo, y yo me fui a grabar La Muller 7c+, que Ramón Julian hace dos años se encargo de realizar la primera ascensión y poco después yo firme la segunda, aquí el vídeo, hoy es viernes y toca este, la música de los amigos de Menorca Davide y compañía, Naughty Noise, versionando al polifacetico Iggy Pop en I Am a Passenger

P.D. Mi Sant Jordi como ya no sabe que libros comprarme se decanto por lo que viene haciendo tiempo que hace un DVD, el ansiado y deseado Pure, un conclusión decepcionante, proximamente el análisis en profundidad.

La Muller 7c+ from ferran guerrero on Vimeo.

10 comentarios:

Laia Nadia dijo...

Siiii, un Sant Jordi de pxxx mare!
El vídeo està currat,com sempre, però el que em fa més riure és la quantitat de pegues que l'Alberto li va cardant al costat teu! juaaas, Alberto descansa!!! jajaja!
i per cert... així que Pure, en conclusió decepcionant? vaja,em sap greu... o problem, ja en caurà un altre!

Laia Nadia dijo...

o problem= NO PROBLEM (no he picat bé el teclat!)

Jordi Serra dijo...

Juas juas! Bé nanu! Siiiii, quina gràcia l'Albertoooooooo! Descansaaa

Ferran Guerrero dijo...

Lo de l'Alberto va ser casualitat, la camara allá posada, despres mirant el video mola, es un fanátic inhumano.

Aquesta tarde comarca power, lo del video cap problema, un més per la col.lecció fanática, pero com son els yanquis de vende-motos, un trailer de puta mare i despres no es per tant, o suposo que jo poso el llisto molt alt en aquestes mega-produccións, tant sa val.

Salut nois.

David dijo...

ei Ferran molt bon video, com sempre! Per cert, quin programa empres per a editar-los?

Salut des d'Alacant

Ferran Guerrero dijo...

Hola David, ara estic treballant amb el Sony Vegas Studio 9 Platinum, entre el 8 i el 9 no hi gaire diferéncia, abans utilitzava el Pinnacle pero es penja molt, encara i aixi, per poder-los penjar amb qualitat a internet s'ha de baixar de ressolució i aixo es nota.

Salut David

Gil Furri dijo...

gran bloc la muller dificil aixecar el cul jijiji

Ferran Guerrero dijo...

Doncs si, es un bloc que el tenia taxat pero volia repetir, ara que la entrada amb el cul al terra no l'ha fet ningu, al bidit de sota amb má esquerra s'arriba i al romo de equerra de on comença tambe, pero a la dreta no hi cantos per començar totalment sit.

Una linea mestre i un gran projecte per a perseguidors de l'extrem es la unió de La Muller i de tota la travessia per sota fins sortir per la cantonada esquerra de la fisura.

Inhumano, salut Nyasketes.

Domènec C dijo...

Bien bien, en tu linea ee?I d'aki poc primer macroconcierto de Montero's band i de telonero MC.Alberto jeje, ens veiem. gps...... ;)

Ferran Guerrero dijo...

Montero's i swonderful i my loving, na no nai no naaaa.

Ferran, Con el GPS en el coche, ya no me pierdo por la comarca, apatrullando la comarca.