jueves, 16 de abril de 2009

Reconocimiento internacional por In The Forest

Ojeando las diferentes webs de información doy con una noticia que me alegra, en menos de cinco días hemos captado la atención de dos importantes medios en el mundo de la escalada como son Videoclimb y hoy 8a.nu, dedicándonos en su página Global y en la sección Española un breve sobre nuestro vídeo In The Forest (realizado en Savassona), realizado por la productora Bowlder Films.
Creo que desde aquí, si digo que todos los integrantes de Bowlder Films estamos muy contentos por el reconocimiento que esta teniendo In The Forest no voy mal encaminado.

Desde aquí agradecer a todos los medios que se han interesado por nuestro trabajo y por la difusión que están haciendo de ello.

Muchas gracias en el nombre de Bowlder Films y en el de todo el equipo.

Para los que aun no lo hayáis podido ver, aquí os dejo con una parte del vídeo.

In the forest from Aleix Vilardebo on Vimeo.

13 comentarios:

Marieta dijo...

enhorabona bowlders!

Ferran Guerrero dijo...

Ja veus, estem que no ens cap el crash-pad a la esquena, jajaja.

La que esta super-fanática es la Laia, no l'havia vist mai aixi, aquesta tarde ha anat ha comprar una barra de traccions i s'ha conectat la Compex cosa que no fa mai, uffff, començo a espantar-me, i aquí ha plogut una mica i no hem pogut sortir a escalar i es posava dels nervis, estic flipant, algu l'ha inoculat fanatisme per la vena, i que si aquest boulde que si l'altre que vol fer aixo, al.lucinant, un expedient X.

Una abraçada, fanática.

Fernando dijo...

Felicidades por el enmarcaque y reconocimeinto

Ferran Guerrero dijo...

Muchas grácias Fernando, haber cuando tenemos acabado el video entero, que ganas no nos faltan, y lo presentaremos donde haga falta.

Un saludo.

Jaimito dijo...

Bou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Estic flipant. Ara he visitat el 8a.nu. Es impressionant: llegeixo noticia de Chris Sharma encadenant a vista 8c i 8b+'s a vista a China i llavors IN THE FOREST A SAVASSONA!!! Quin nivell. Siusplau, que aixo no pari. Aixo em dona moltes energies i anims per seguir lluitant amb els projectes. Em d'anar a blocar a molts llocs i em de grabar coses espectaculars. En tinc moltes ganes. Jo tambe estic molt, pero k molt fanatic. Crec que dissabte no treballo. On anirem a polir projectes???jejeeje. Estem en contacte i que el temps es comporti el cap de semana. Salut i felicitats

Jaimito dijo...

P.D.: "Lo que tu haces y me enseñas carece de sentido, pero a ti y a mi nos llena de felicidad..."
ssssssssaaaaaaaaaaaaahht!!!

Ferran Guerrero dijo...

Tus lineas desprenden fanatismo, y euforia, estas contento y eso me hace feliz, ahi te veo.

Pues no se donde podemos ir, hablamos.

Saaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

shabash ! dijo...

upooooooo!! inhumaaano!!
FELICITAAATS!! Aquests de bowlder films esteu fets uns professionals!! Jaho vaig dir jo que d'aquí a holliwood (ai, a boulderwood!!)
Enhorabona!! A seguir encadenant blocs i pelis!!

Jordi Serra dijo...

Jejejej. Quins comentàriiiiis. Jajajaaaaj. Molt bé nanu! A topeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

txetxu dijo...

beeeee.....s'ha de seguir així o més!!

Ferran Guerrero dijo...

Txetxu, hem d'anar a millor, ara e moment hem de seure i estructura els projectes, que tots tenen forma.

Serra. I love you

Aleix dijo...

joder, sense internet a casa!!! i perdent-me aixo!ja tinc tot targa, nit i dia!uoooooooooooo Serra posat les piles jajajaja, aquest finde hauriem de quedar (no per escalar) aprofitant que potser plou. estem in contact (recordeu que no tinc internet a partir de les 5 de la tarda)

Ferran Guerrero dijo...

Ok bow, doncs ja diras, en principi donen temps inestable, i tindriem que quedar per començar a enllestir algunes coses, envia-li mail a Serra segur que ho mira, i si no per movil.

Va nano que ja hi ha 1394 visionades del In the... i hi ha molt d'interes en els projectes.