jueves, 30 de abril de 2009

April Dose in Font

Lo se, no es viernes, pero como si lo fuese, así que toca vídeo, como es de agradecer un mes más os presentamos lo que se están convirtiendo en una tradición, y son los vídeos mensuales de Neil Hart, y esta vez toca April Dose in Font.

April dose of font from neil hart on Vimeo.

5 comentarios:

Oriol Quo dijo...

Amssss... el vídeo i la zona aquesta mola... je, je, je. Però últimament ens tens molt ben acostumats amb la creativitat i els vídeos de creació pròpia....! oiuxxxx!!!
El dilluns en volem un de teuuuuuu! Jajajjaja!!!

Quo ...fent la mochil.la jaaaaaaaaaaaaaaaa!

TRanki dijo...

Guapillo...a mi em mola veure el nom i el GRAU ( vanité...) imprès a la imatge abans del rosbunt...al principi molt sobrguin ( mola més impacte, més acció i algun pire).


Opino com en QO...

TR amb la motxilla JA FETA i somniant cantos i xorrers...

Ferran Guerrero dijo...

A veure que surt del finde, de moment ha hagut canvis de plans de ultima hora, esta a petar on anavem, uffff, aixi que encara em quedare per aquí a netejar i a fer feina aperturista, no se.

Videos, jajaja, sou la ostia, son diferents, el Tranki te raó, fa falta espectacle.

Bueno els que marxeu que vagi bé, nosaltres ho decidirem en l'ultim momemnt.

Aleix dijo...

MOTHERFUCKER! the director desde el otro lado del charco. Dema torno, pero arribo demma passat. Que fareu el cap de setmana al final? jo diumnege anire a escalar, si esteu per aqui ens veurem. si pots contestam al mobil, no tornare a mirar internet. todo bien.

Ferran Guerrero dijo...

El director a NY, jo m'he quedat per aquí i el Met a marxat al final, aixi que tot el ´cap de setmana hi sere per aquí, amb el Manya, estem obrint una zona nova, jajajaja.

Et truco bow.