miércoles, 14 de diciembre de 2011

Savassona , origenes (las reseñas)

Ya que estamos nostálgicos os traigo de regalo lo que fueron los primeros croquis realizados de Savassona (año 94), fotografías en blanco y negro de los primeros itinerarios abiertos el primer plano realizado a lápiz que se iba completando poco a poco y cambiaba cada semana, ahora borra, ahora rectifica, este ya no es un proyecto, etc.

Tan solo es un documento histórico para los amantes del coleccionismo y las rarezas, este era el inicio de una recopilación de croquis y reseñas, que entre otras cosas sirvieron para ayudar a dar forma a la guía actual de Savassona que hizo Guillem, esto eran apuntes, anotaciones...

Disfrutarlo.
5 comentarios:

Christopher dijo...

Ole que bonic!!

De lujo per tenir algo d'historia emmagatzemada.

Una pregunta: la guia actual de Savassona és aquella on també surten Albarracín i Targa (entre d'altres), la "Boulder Topo"?
No sé on trobar ressenyes de Savassona, i els arxius que he trobat no els he pogut obrir. Ni amb l'Adobe ni na'!

Salut i a tibar fort!!

Ferran Guerrero dijo...

Hola Cristopher.

La guía actual de Savassona la va fer el Guillem Crusats, la pots trobat a qualsevol llibreria de muntanya, a Vic a la llibreria Muntanya de llibres al carrer verdaguer, tenen web i pots comprar a traves d'ella, aquesta es la mes completa i millor, feta amb molt de carinyo i amb detalls molt cuidats, tota la info. Aquesta es de l'Editorial Alpina i la podras trobar com t'he dit a tot arreu.

La que dius tu es la E-bloc, es una guia una mica general de cada lloc, la van fer uns alemanys, pero es mes que res una guia informativa que un document a fons de les zones, jo et recomano la de Guillem Crusats.

Espero que tinguis sort

Ivan - Factordos dijo...

Quines obres d'art!
Algun dia m'hauràs d'ensenyar els croquis dels blocs d'Arbolí. Això de remenar ressenyes antigues m'encanta. Romàntic a tope! ;)

Ferran Guerrero dijo...

Ivan-La setmana vinent, escanejo tot, i t'ho passo en un arxiu pdf.

Ivan - Factordos dijo...

Ferran! Quin gran regal de Nadal! Moltíssimes gràcies!