domingo, 9 de mayo de 2010

Montserrat: Nomada 7c/c+

Ayer fue un bon dia de reencuentros y de feeling, no me dolia nada, y fluia y fluia, escalaba y disfrutaba donde sin duda es el mejor lugar del mundo para dejarse la piel, Montserrat.




























12 comentarios:

txetxu dijo...

yeah!

uasunflower dijo...

encantada de conocerte! (Julia, la que te preguntaba por el peso y te enganaba ir probar la BuscaBrega) - nuestras fotos en mi blog (uasunflower.blogspot.com). Escalar a muerte y nos vemos algun dia :).
j.

Ferran Guerrero dijo...

Hola Julia.

Fue divertido encontrarme con Makey, ahora ya me conoces un poquito mas.

Oriol Quo dijo...

jajajaja.... Jo opino igual que el txetxu!! Sense res més a afegir, jejeje

yeah, YEAH!!!!!!


QUO ...de festa!

Ferran Guerrero dijo...

Bow??.

Que dia podríamos ir a trabajar allí, tengo ganas de abrir nuevas vias????, el Jueves jodido, tengo que abrir y cerrar plafon.

TRanki dijo...

Felicitats man!!!!

Guapa la via eh?

Recomanable fer-la també en combo amb el ll1 de Vianant...

Oju si ha pujat un plus, donat que la de la DRETA esta de 7c+ i és MOOOOOlt més dura...

També PAU BARRIOS se les pela més dures i esta del mateix grau.

Salute bow, et vaig veuire al pàrquing...nàvem al senglatur amb el Luichy!!!

Ferran Guerrero dijo...

La via es molt guapa, amb un paset de bloc a dalt com deia el Makey.

Hem van comentar que la de la dreta de Nomada, que comparteix entrada i al repos es va cap a la dreta (xapes grises) esta de 8a, tu saps alguna cosa?.

Em va semblar veure que tenia un paset concentrat en dos xapes molt properes passat el repos i despres es veia forat i d'anar aguantant.

Pillant la forma que el bloc toca a la fi per aquesta temporada, almenys per aquí, i fanatic amb la corda, solament rodant i sense pretensions.

Ja et vaig veure al parking amb el Luichy, a fer pilaca al senglar, quin bow, fa 10 anys o mes que no pujat allá, jajajaja.

Salut maquina. I actualitza alguna cosa, et trobem a faltar

Laia Nadia dijo...

m'hi apunto: YEEEEAH! Encara que jo migranyosa....... no vaig estar al callo!

Ferran Guerrero dijo...

Encra tinc els braços entumits de tanta pila, pero la veritat com et deia, encara que no surtis, vaig marxar super content amb els musculs ben inflats i sobre tot sense mal enlloc.

TRanki dijo...

hehe REBOW!!!

La de la dreta té un pas GALACTIC i la veritat es que fa bastant d mal als dits. La vaig fer al tosrope i allà la vaig deixar. No em va molar massa...potser l'efecte "psicològic" del grau??? em van dir que "pels volts" del 7c i la veritat es que em va costar tant el moviment que un cop encadenada de segon vaig passar de donar-li matarile...NO ËS LA MËS GUAPA ( el VIANANT la millor delconjunt, després PAU BARRIOS-un ministnbenetbarberà- la NOMADA-per la bellesa del moviment en sí- i la de la esquerra de la PAU BARRIOS-foradets de 1a falange amb sortida nurra de la repisa...l més anodina del conjunt-...la de la dreta és un ossako..però bé...és una via i cal fer-la no?

Al senglar vam fer unes foto molt xules...abans hi ha un sectoret-PLACA HARDCORE-amb bones vies de 6a a 7c...interessants i algun 7a hiperguapo!-

Vam fer afotos a VIATGE IMAGINARI ORIGINAL...8a amb un bloquete de 7a o 7a+( una pilón a stbenet per ex)sobre un 7c de pila...icreïblement BONIC. JOder amb els Manresans quines vies més brutals que equipen...i el Luichy el master d les fotos!!!!

Tinc el bloc paradot perquèe stiuc en hibernació...es que Stbenet xucla MOLT i la veritat es que de vegades penso que NI ESCALO!!! LA piripi em té posseït, l'he deixat dues setmanes ( pluges) per fer bloc i posar-me més animal...a veure què passa aquests dies!!!

Salut jefe!!!!

PD: Ara estarà mullada però a EL DIAMANT tens les vies de sempre que l'Isaac va allargar...un bon "traspàs" a la corda montserratina...i bé...a Stbenet esta tot igual petrò reequipat i algunes vies guapes NOVES....a TRINITATS hi ha un conjunt guapo de nous 6c+ a 8a!!! encaraq ue NOMËS pel fet de repetir les de sempr ja tripo...hehehe

Saluteeeee

Ferran Guerrero dijo...

Eis, quant de fanatisme.

Las del diamant les vaig fer abans i despres del allargament, sobre tot la Cuenta atras, era un conte pendent, aixo de llençar a la reunió no em feia gaire gracia encara que originalment es feia aixi, vaig estar provant molt de temps l'allargament fins a dalt, tela el que em va costar, pasaco de bloc, i recordo la de l'esquerra, super guapa, aquesta fa molts anys que la vaig tatxar.

La veritat que no tinc cap onjectiu, escalar tot, simplement, a muerte i encadenar i lluitar pero sense objectiu ara mateix.

Per mi la Nomada i totes aquestes del Vermell son trekings, encara que Vianat fa uns anys la vaig fer al flash i no em va semblar inhumana en canvi amb les altres noto diferencia.

Aixi es el climbing, efimer i complexe, el dia,la humitat, la motivació, tot es relatiu, i el dia que tot concorda, flotas i tot sembla fácil.

Merci per les recomenacions, tinc a la dona fanática amb la corda ihe d'aprofitar, jajajaj.

Saluten i tinc ganes de veure aquestes fotos

TRanki dijo...

buah com em suen les iemes bow.....