miércoles, 17 de febrero de 2010

Boulderkeskus

Los que me conocen bien, saben de mi obsesión y mi locura por la construcción de salas de escalada, fabricación y diseño de presas, hoy toda esta locura me ha llevado a una sala situada en Finlandia, llamada Boulderkeskus (Cave) en fase de remodelación/construcción y de la que Nalle Huckataival tiene algo que ver.

Para no daros la paliza con algo que me imagino no interesa a todo el mundo por igual, tan solo colgare una serie de videos realizados en Timelapse sobre algunas fases de la construcción de la sala.

Verdaderamente muy bien trabajada, ya tengo ganas de verla acabada y a poder ser visitarla en una escapada.


Building the globe profile from Boulderkeskus on Vimeo.Building the Pro Wall from Boulderkeskus on Vimeo.A Sneak Peek from Boulderkeskus on Vimeo.Building Death Star #2 from Boulderkeskus on Vimeo.Building Death Star, part #no_clue from Boulderkeskus on Vimeo.Building Death Star, part #4 from Boulderkeskus on Vimeo.Painting the first profile from Boulderkeskus on Vimeo.

8 comentarios:

Josep dijo...

Quina preciositat hòstiaaaa!.

susi dijo...

collonsss!!!!!!!!!!!! com ho fan aquesta gent per bellugarse tan ràpiddd!!!!?????????????......
..... ;)))

Ferran Guerrero dijo...

Si entreu a Boulderkeskus a la web de Vimeo, encara hi han mes videos, mica en mica tot va arribant, paciencia que a tot s'arriba, les eines, les idees, les tecniques, la motivació, tot ho tenim, aixi que es questió de temps, time to time.

Ja tinc ganes de tornar a olorar la fusta, tallada, de barallar-me amn el Manya, de carregar-me el ribot amb uns tirafondos, de cremar una altre serra circular, i de ficar 7000 grapes més per enfortir el hombro.

Ufffff

oscar dijo...

Yiiiiiiiihaaaaaaaaaa!!!!Coneixente com et coneixó, estic segur que tens una llibreta plena d'apunts, dibuixos,idees, etc...no relax, no relax!

Piju dijo...

quina passada "l'estrella de la Muerte"...ja m'hi imagino el Han "Solo"

txetxu dijo...

bruuuuuuuuutal!!....això és inuhumanoooooo

Ferran Guerrero dijo...

Piju- M'ha agradat aquesta similitud, pero no vull imaginar-me, tota la sala plena de magnesi i el Chewaka per allá al mig.

Salut.

Txetxu- Tu com a bon arquitecte que ets, perque no t'estrujas el cap una mica i vas pensant en la segona fase, titutututututututu.

Vinga va

txetxu dijo...

la bola aquesta surt fora de la meva imaginació......xo et prometo que intentaré pensar en alguna cosa....cuida't bow!