viernes, 26 de noviembre de 2010

Respect Albarracin

En los ultimos dias son muchas las noticias que corren por la red y diferentes blogs sobre una posible ampliación de la regulación de la famosa zona de bloque de Albarracin, y estan en vias de negociación y reuniones con los departamentos pertinentes para llegar a acuerdos sobre esto.

A traves de esta iniciativa, Respect Albarracín! es una mini-serie de 20 capítulos que trata la aportación voluntaria de varios escaladores entorno a la disciplina del boulder, la problemática actual en la zona de los Pinares de Rodeno, los materiales...

Respeta Albarracín!
Respect Albarracín!

Spot-Albarracín, Teruel. Uno de los mejores y más grandes paraisos de la escalada del Sur de Europa.
Starring-Miguel Navarro, Mikel Vera, Ignasi Tarrazona, Ganix Ugarte & more friends.
Producción-Bideartean Studio
Idea Original-Hermanos Aguas







4 comentarios:

Ivan - Factordos dijo...

Esperem que aquesta i altres iniciatives que s'estan engegant serveixin per concienciar a la gent i que poguem gaudir tots d'Albarracín. Jo encara no he tingut l'oportunitat d'anar mai i em fotria molt que pel mal comportament d'uns quants acabem pagant tots. Respecte!
Per cert, quin fenòmen l'escalador suís del segon vídeo. De gran vull ser com ell! ;)

Aleix dijo...

Rescepto!
Sino acabarà passant el mateix que a Hueco Tanks. Pagar per entrar al parc, nomes anar-hi amb guia, regulacions, normes i més normes. Tot i que no ser si aquest és el perfil de pais on arribarien a negociar tant amb els escaladors. Aqui és mes blanc o negre. O s'escala lliurement o la puta al riu. Aixi que, estaria bé que tothom compartís valors. Just a little bit.
Per cert, aquest nadal tocaria anar-hi. De fet, jo hi vaig segur! en tinc moltes ganes (si el fisio m'ho permet)

fins ara (aquest findebondat de moment) working...

Ferran Guerrero dijo...

Que tal soci.

Jo soc partidari de pagar, aixi la cosa es regula, com estats units quant entravem a un parc naciona, si que perd essencia, pero al final es el que toca, es demanen lavabos quimics, es demanen escombraries, i aixó algú ho ha de pagar, no es fara carrec l'administració perque els escaladors no hem sapigut comportar-nos.

Es complicat, pero al altres paisos funciona, al Peak has de pagar un parquimetre a alguns sectors i no passa res.

El temps ens dira.

Doncs res company, recupera't, jo no se que fare al nadal, l'any passat vaig quedar-me amb ganes de Bleau, i quant puc anar a Albarracin esta ple de gent, ja saps no m'agraden les aglomeracions.
M'ho penso

Gaby dijo...

Yo e escribido algo en zebloc... Gracias

Gaby, a quien le gusta Albarracin mas que todo...