viernes, 18 de junio de 2010

Ticino

Ticino, que deciros que no sepáis ya de una de las mejores zonas de boulder del mundo y más aún cuando las temperaturas empiezan a subir.

Así presento Ticino un vídeo de 32 minutos de duración en la que se recorren los problemas clásicos de Cresciano, Chrionico, Brione y Sant Gottardo Pass.

Cuantos recuerdos del pasado verano.

4 comentarios:

txetxu dijo...

buaaah nene!...quins records!!..la llàstima es que aquest estiu no és podrà repetir

Guillem dijo...

Quina passada!! Quina enveja que fa poder bolcar per aquests paratges...i vosaltres hi heu estat! Nosaltres anirem dos amics aquest estiu...algu sap on trobar croquis de Ticino i Magic Wood? jeje Gracies per el vidio!!

Ferran Guerrero dijo...

Hola Guillem, nosaltres vam estar l'any passat, quince dies que es van fer curts.

Mira les ressenyes de Magic Wood les pots trobar aquí: http://sloper.climbing.nl/pdf/MagicWood_8_8_2008.pdf i tot el tema de la resta de Ticino tens molt bones guies de cada zona, Cresciano, Chironico, Sant Gottardo, l'unic lloc que no trobareu topos en paper es de Brione, us heu de buscar la vida i preguntar, es una mica secretivo, sense ser-ho, pero no hi ha gaire publicat.

Al campibg de Cresciano que es diu Al Censo podreu trobar aquestes guias i s'esta de luxe, si hi aneu doneu-li records al jefe de part dels quatre catalans.

Que tingueu sort

Guillem dijo...

Moltes gràcies Ferran! Intentarem passar-ho lo millor possible, t'ho assegur jeje
Molt agrait per l'enllaç! Una abraçada!