viernes, 11 de junio de 2010

Candelario

Para los que buscáis una buena temperatura en verano para hacer boulder, ambiente de alta montaña, soledad, pateo, buenos bloques, e incluso poder dejar alguna joya como apertura, ese destino es Hoya Moros sin duda no os defraudara, eso sí, pateo, subir cargados como mulas y prepara una larga estancia en una de las mejores zonas de bloque de la península.


2 comentarios:

TRanki dijo...

Bow...

Crec que hem de "xerrar"...veient això i amb les vostres capacitats aperturistes em sembalq ue perdeu temps i diners amb aquests "tours" galàcyics europeus...

JA toca començar a explorar els MILERS , o més, de BLOCS INHUMANS de GRANET que hi ha a pocs metres de qualsevol dels refus del piri ( i no en nmbro el principal perquè m'acabo de decidir qu aquest any passo de pujar amb corda allà dalt).

NO CAL ANAR A HOYA MOROS...aqui al costat en tenim 10 per explorar...

NO CAL ANAR al "HAMPI" TURC aquest nbou que han descobert ( i a més hi fa calor)

MILERS DE BLOCS de BON GRANET
FRESCOR i SEQUEDAT
MÂXIMA TRANQUILITAT
PAISATGE BRUTAL...

avui he tingut LA revelació per aquest estiu...

GRACIES BOW!!!

*PD...ei que no he fumat res, però un cop liquidats els projects de corda que hi tenia ( a dalt i a baix) estava una mica desmotivat amb el tema, i en canvi volia seguir anant-hi...amb aquesta novca visió ja tinc bastants nous projectes que tenia ullats des de feiaanys però pujar un crashpad em semblava exagerat amb tantes vies equipades com hi havia...

deeeewww

Ferran Guerrero dijo...

Jejejejejej, ya me he mirado el mail, ya se que aquí tenemos un potencial que te cagas, era para eso para un poco animar al personal a abrir en nuestro pirineo que esta plagado de roca y no tener que irnos a los tours galacticos, le has dado en el clavo.

El Agosto estoy todo el mes en USA, quieres bloque y sin tanto pateo "el bosque de Salenques" ;).

Bow, estas muy fanatico, jajajaja, no dudo que haras daño por allí arriba, vale la pena que le hagas una visita a Orlu a hacer bloque, o al Midi d'Ossau, buenos bloques, acceso bueno, coche cerca y para el peque ideal.