viernes, 20 de marzo de 2009

The Orc (video), Rock Lands & This is what happen to me...by Jason Kehl

Ya es viernes, lo se son la 1:29 de la madrugada, pero ese cafe con leche no me deja dormir, así que como cada viernes, toca VIDEO, esta vez y despues de muchos días sin publicar nada nuestro amigo Neil Hart nos deleita con otro de sus buenos videos, este titulado The Orc (muy acertado)y grabado durante el més de Marzo, desde donde? como no podía ser de otra manera desde Bleau, donde parece que en los ultimos dias ha habido mucha actividad y movimiento.

the orc from neil hart on Vimeo.

Y de Bleau marchamos hacia South Africa, hacia la zona que más de moda esta en la actualidad Rock Lands, con una imagen cuidada y buenos colores os dejo con este video de Tommy Vänskä lleno de First Ascents (duración 13 minutos).

Blockwork Orange from Tommy Vänskä on Vimeo.

Y ya para acabar con este fanatismo de Viernes por la noche y para vosotros de Viernes por la mañana os dejo con uno de los reyes del HighBall, como no Jason Kehl, esta vez recopilando y adaptando para la plataforma Vimeo un vídeo que se realizo durante el campeonato de la PCA de boulder.

This is what happen to me... from Cryptochild on Vimeo.

6 comentarios:

Jordi Serra dijo...

Puto enfermo! Como flipas con el último video. Aunque el tema gusto aún lo tiene que pulir un poco no? Jajajajajajaja

Ferran Guerrero dijo...

El Jason es flipa una mica, crec que es millorable el que ha fet, a la nit et truco a veure dema, a la Comarca fa un calor d'infern.

txetxu dijo...

Boww....quins bolos a South Africa!!impressionants!!quines imatges que surten nano.....el grau es més exigent que aquí,no?.....que vagi bé demà, ens veiem aviat!

Ferran Guerrero dijo...

Bona nit Txetxu, no ho se no he anat, sembla ser que tothom marxa cap alla, agun dia anirem, aixo del grau no tinc ni idea, tot es punt vermell, jajaja.

Bona nit a veure si ens veiem dema i si no diumenge.

en Girbén dijo...

El vídeo africà és del bo i millor del molt ja que ens has ofert.
Ha sigut un gran "recreo" al mig de la feina, i m'ha fet pensar molt -ja em coneixes-, tant sobre les possibilitats del mitjà com en la consolidació d'aquesta expressió. Auguro una tendència a la seva independització, fins i tot de la mateixa pràtica del boulder. Seràn afins, compartiran quasi tot, però ja vas veient que no és el mateix una tarda a la Comarca intentant un projecte, que sortir a filmar. Li va passar passar a la dansa quan va apareixer la videodansa, i a l'art li pertoca anar un petit pas per endavant.
Endavant amb els teu vídeos!

Ferran Guerrero dijo...

Segurament tinguis raó.

Aixo esta canviant, les revistes ja no surten amb la periocitat i exactitud d'abans, els blogs desbanquen la informació que ofereix una revista.

Fotos a dojo per internet practicament en temps real, i amb els videos esta pasant aixo, casa demana nous DVD's, produccions amateur que no tenen res a envejar a les grans produccions, en definitiva, SON TIEMPOS DE CAMBIO, esperem que cap a be.

Salut Jordi