jueves, 12 de marzo de 2009

Kalma & Sweat dreams

Tarde en Savassona junto a Manya & Oscar, ellos no lo han visitado tanto y les he realizado un pequeño tour, depues nos hemos dirigido a La Pedra Fonten, y allí yo he repetido para grabar Kalma y Sweat dreams, dos boulders que por el tipo de escalada y los movimientos recuerdan a Bleau.

El resto de la tarde escalando sin mas y probando algun proyecto que queda por encadenar en Savassona, poco a poco y por seciones va saliendo.

Kalma & Sweat dreams from ferran guerrero on Vimeo.

6 comentarios:

Aleix dijo...

molt ben realitzat ferran!poc deus haver dormit...

Ferran Guerrero dijo...

jajaja, que va, va ser tornar d'escalar montar, i quant supaba es renderitzaba i a la nit el vaig deixar que es penjes sol i ara el de mati mentres esmorzaba he fet el post.

Todo controlado.

txetxu dijo...

mola el video!!....i quina tranquilitat,no?....hi ha dies que he d'anar a Folgueroles per feina, em penso que portare els peus i faré una escapadeta....jejeje.....vinga boww ens veiem!

txetxu dijo...

...que per cert, encara no he anat a Sava, i em penso que això no pot ser,no?

Ferran Guerrero dijo...

Doncs no potser, i si a més vas a Folgueroles per feina no et dic res.

Aquets boulders vaig fer les primeres fa tropecientos anys, els tinc molt per la má, pero representan el blog en estat pur, son fantastics, si hi vas no deixis de probar-los, ara que amb la calda que comença a fer els hauras de probar per les tardes, ahir mateix feia fresqueta.

Sigui el que sigui, son molt bons blocs.
Salut Txetxu

txetxu dijo...

si, ara que el dia s'allarga alguna tarda m'acostaré a tibar-li entre setmana(quin luxe serà això...jeje)............oju finde, que pujaran les temperatures.....uffff