martes, 31 de marzo de 2009

Kampoos.net


Hoy os presento una iniciativa, en la que creo totalmente y me parece muy buena, una manera de unificar los croquis que corren por internet de aquí para allá y de manera confusa.


Aquí os dejo la presentación de estos dos cracks, en Catalán y Castellano.

Hola a tots,us anunciem que ja s'ha publicat la primera versió de kampoos.net.

Kampoos és una eina on-line oberta a la participació, per a la publicació i consulta de ressenyes d'escalada.

Aquest pàgina sorgeix per cobrir algunes de les mancances que nosaltres,com a escaladors, ens hem trobat:

1.- Trencar amb la dispersió de ressenyes per la web. Tractem de ser un punt de trobada a on publicar/cercar informació de forma eficaç.

2.- Fomentar la col·laboració front al treball individual: algú afegeix l'escola, altres afegeixen imatges, vies, etc;

3.- Crear comunitat entre els escaladors.

4.- Mitigar els efectes de la saturació de gent en algunes zones facilitant la coneixença d'altres llocs.El que oferim amb aquesta primera versió és:

- Trobar fàcilment qualsevol zona d'escalada, mitjançant el google maps i les descripcions dels locals d'escalada més propers.

- Buscar les vies d'escalada que més s'ajustin al teu grau i estil.

- Visualitzar imatges i vídeos (flv) de les teves vies preferides.

- Puntua tots els continguts de Kampoos.

- Poder adjuntar pdf's, imatges (media) a les zones d'escalada, per completar la qualitat de la informació.

- Conèixer altres usuaris amb les teves mateixes aficions.

Els propers objectius de Kampoos podeu consultar-los a:http://www.kampoos.net/cms/roadmap

Desitgem que, qualsevol usuari que conegui una zona o sector o via d'escalada i cregui que cal difondre-ho entre la comunitat escaladora utilitzin aquesta eina.Destaquem que els desenvolupadors de Kampoos no ens dedicarem a omplirla pàgina de continguts (que no siguin vies que hàgim provat o obert nosaltres mateixos, com qualsevol altre usuari) i sí a millorar l'eina.Us animem a que xafardegeu i col·laboreu en Kampoos i així entre tots crear una comunitat on-line d'escaladors que ens ajudi a tenir un lloc de referència on trobar tota la informació relacionada amb l'escalada.Us convidem a reenviar aquest missatge a totes les persones que creieu que aquest projecte els sigui d'interès o publicar-ho als vostres blogs en cas de que ho tingueu.Totes les incidències, millores i comentaris que vulgueu fer, podeu enviar-les a l'adreça de correu info@kampoos.net

Podeu veure la pàgina a:http://www.kampoos.net

Moltes gràcies a tots.Marc Antolí i Marc Montañés ***********************************************************************

Hola a todos,os aunciamos de que ya esta disponible la primera versión de Kampoos.net

Kampoos.net es un herramienta on-line abierta a la participación, para la publicación y consulta de reseñas de escalada.Esta página surge para cubrir algunas de las carencias que nosotros como escaladores, nos hemos encontrado:
1- Romper con la dispersión de reseñas en Internet. Tratamos de ser un punto de encuentro donde publicar / buscar información de forma eficaz.

2- Fomentar la colaboración frente al trabajo individual: alguien añade una escuela, otros añaden imagen, vías de escalada ...

3.- Crear una comunidad entre los escaladores

4.- Mitigar los efectos de la saturación de gente en algunas zonas facilitando el conocimiento de otros lugares. Lo que ofrecemos con esta primera versión es:

- Encontrar fácilmente cualquier zona de escalada, mediante el google maps y las descripciones de los locales de escalada más cercanos.

- Buscar las vías de escalada que más se ajusten a tu grado y estilo.

- Ver imágenes y vídeos (flv) de tus vías preferidas.

- Puntúa todos los contenidos de Kampoos.

- Poder adjuntar pdf's, imágenes ... (media) en las zonas de escalada, para completar la calidad de la información.

- Conocer otros usuarios con tus mismas aficiones. Los próximos objetivos de Kampoos, los podéis consultar en: http://www.kampoos.net/cms/roadmap

Deseamos que, cualquier usuario que conozca una zona o sector o vía de escalada y crea que hay que difundirla entre la comunidad escaladores, utilicen esta herramienta. Destacamos que los desarrolladores de Kampoos no nos dedicaremos a llenar la página de contenidos (que no sean vías que hayamos probado o abierto nosotros mismos, como cualquier otro usuario) y sí a mejorar la herramienta. Les animamos a que entréis y colaboréis en Kampoos y así entre todos podremos crear una comunidad on-line de escaladores, donde encontrar toda la información relacionada con la escalada. Os invitamos a reenviar este mensaje a todas las personas que creéis que este proyecto les sea de interés o publicarlo en vuestros blogs, en caso de que lo tengais.

Todas las incidencias, mejoras y comentarios que deseáis hacer, puedes enviarlas a la dirección de correo info@kampoos.net

Podéis ver la página en: http://www.kampoos.net

Muchas gracias a todos. Marc Antolí y Marc Montañés

8 comentarios:

shabash ! dijo...

Molt bona aquesta iniciativa! A més així també s'evitarà que la gent opini massa gratuitament de qui ressenya, a on ho penja i per què!!
No pares Ferris, notícies i més notícies!! Com es nota que plou.... !
Però res, que igualment el cap de setmana es presenta fanàtic ... i tant fanàtic!!! Salut bow i aprofita aquest repos obligat, jo seguiré mossegant-me les ungles!! Smuaak!

spud dijo...

Hola bow,que tal tot?espero que molt be,una cosa e trobat molt interessant el tema del kampoos i e decidit publicar un petit post també amb el teu enllaç i el seu,espero que no et molesti,una abraçada i fins aviat......

Vives dijo...

no es mala idea. si volen es poden entretenir a penjar totes les que ja vem posar a bouldermaps...
jeje tenen feina per dies!!

Ferran Guerrero dijo...

Spud. Merci nano,es una bona iniciativa i clar que no em molesta només faltaria, a veure si concidim un dia d'aquets vaig ben poc per Sava, una abraçada i cuidat, ja et vaig seguint per el blog i no pares.

Salut.


Vive: quin curro el que vam fer amb boulder maps, encara es podría fer més, tambe els hi podriem pasar no se com pero d'alguna manera.

Alé Vive a veure ens veiem.

Marc Antolí dijo...

Merci a tots pels comentaris! i gràcies spud per penjar-ho també al teu bloc.

Quanta més gent s'en assabenti i vulgui col.labor-hi amb aquest projecte, més informació podrem trobar tots sobre zones d'escalada.

Vives i Ferran, de tota la feinada que teniu a bouldermaps, crec que l'única manera serià a mà un per un :(
i com dèiem a la presentació, nosaltres no posem contingut a la web que no haguem estat o obert nosaltres mateixos i sí que anem millorant la pàgina dia a dia :)

Per tothom qui vulgui participar en kampoos, estem treballant amb un nou sistema per incentivar la col.laboració a la web, regalant material de muntanya als usuaris que creïn més ressenyes, vies d'escalada ... ho tindrem en unes quantes setmanes com a mínim ... ja que tot ho fem per 'amor a l'arte' i ja estem fanàtics per tocar roca :)

Merci a tots !

txetxu dijo...

La veritat es que està ben parit aquest projecte!!

luna_pruna dijo...

hola hola, ves como te visito. La colección va por buen camino, eso espero, me fue muy útil vuestra info. A ver si no llueve el finde y nos vemos por el monteeee. Besitus a Laia

Ferran Guerrero dijo...

No sabia quien eras, y no lo pillaba, todo bien,me alegro que hayan ido bien los consejos, haber cuando nos vemos.

un besazo y cuidate, tu novio no veas como me colla, y yo a el, jajaja