martes, 13 de enero de 2009

Boulder en Puelles

Germán Cano me hace llegar las reseñas de un pequeño sector situado cerca de Agramunt (Lleida) que no tiene desperdicio, llamado Puelles, hay bloques que van desde el 5 grado hasta una propuesta de 7c+/8a, a la derecha tenéis las reseñas para poder descargarlas, allí esta toda la información referente al sector.

Desde aquí pedir, que la zona se mantenga limpia y en buenas condiciones, que cada uno se lleve toda la basura que produzca incluido esparadrapo y colillas, y la de los demás también.

Agradecer desde este blog a Germán Cano la difusión que ha querido realizar de esta zona haciéndonos llegar las reseñas.

9 comentarios:

en Girbén dijo...

És tardíssim, però encara he tingut l'ànim de baixar-me les ressenyes de les Puelles (Puella: noia, doncella); més bonic impossibe.
Quina sortida: Fundació Guinovart d'Agramunt + torrons + Blocs!!
Gràcies al German i a tu.

Ferran Guerrero dijo...

Sempre mirant el cantó positiu, es una bona sortida.

Salut

Mingo dijo...

Hola Ferran com es fa fa per baixar el pdf???

Ferran Guerrero dijo...

Hola Mingo, quant et porti a l'enllaç, ja veuras que a la part superior hi ha un petit recuadre i et diu que has d'introduir tres lletres que estan al seu costat esquerre, les copies igual que estan, i l'hi doncs a download, llavors et surt una pantalla que et diu que esperis entre 20 a 40 segons, una vegada transcorregut el temps has de fer click on posa Free Download i ho guardes al disc dur.

A vegades si descarregues molt a traves d'aquest port, durant una estona no et deixa baixar més.

Si no et funciona m'ho diu i t'ho envio directament al teu mail.

Salut.

Mingo dijo...

Gràcies Ferran cap problema tal com m'has explicat.
Salut

Ferran Guerrero dijo...

De res, no ets ni el primer ni l'ultim, que no podia descarregar-ho.

Que ho disfrutis.

Unknown dijo...

Ei bones! Estic intentan desgargar les ressenyes de Puelles però mes impossible. Algú em podria enviarme-les al correu: bet.lara.89@gmail.com
Merci!!

Ferran Guerrero dijo...

Hola Josabet.

Quant van carregar-se el Megaupload totes les ressenyes que teniem alla van desapareixer, estic mirant la manera de fer-les pujar, et miro les ressenyes de Puelles i te les envio per mail, disculpa les molesties.

Moltes gràcies

Unknown dijo...

Hola em dic Deivid fa una semana vaig anar a Les Puelles i la trave que hi havia em va encantar. Soc de Tàrrega i relativament és dels llocs que em queda mes aprop. Si em poguessiu passar les ressenyes us estaria molt agraït!!!
dafiber.97@gmail.com