lunes, 13 de octubre de 2008

Targasonne & Savassona

Ya hacia tiempo que teniamos planteada una escapada a Targasonne, aunque la temperatura aun no acompañe como nos gustaria, cada uno con sus proyectos en mente, yo tenia en mente Bottan Botton 7b+(sit) que el año pasado hice a vista de pie 7b, y no falle, arropado de la tropa de colegas, eso si unas 3 horas sentado delante del boulder para poder sacar toda la secuencia, posibilidades tiene muchas, es un bloque cinco estrellas, fanático a más no poder, el resto de compañeros le dan de pie sin verle mucho color.
Domènec, Met y Placid hacen La Baleine 7a(sit), que dos de ellos ya habian encadenado, pero la repiten, así nos aclimatamos para el dia siguiente ahora ya si con proyectos en mente, yo traigo en la cabeza L'oeil du voisin 7c o lo que es lo mismo Dogma.

Nos levantamos temprano y a las 10:30 estamos ya calentando, el dia se espera gris y bastante amenazante, vamos todos juntos a probar L'oeuf d'alien 7a+(sit), bloque precioso con unos movimientos muy buenos, el primero en hacerlo es Met, cuando el resto ya estamos a punto de encadenarlo y cada uno salir a probar sus proyectos, empieza a llover ya son las 13.00 y alguna decisión hay que tomar, todo se moja, y empezamos a blasfemar, solución rumbo a casa y a Savassona.

Parada en Savassona y a la Pedra Fontain, Met quiere darla a Moñongo 7c(sit), y yo de paso a catar Moñongo Generation ?Project y hago una entrada sentado a un bloque de lanzamiento de 6c llamado El met va, el Met viene y por el camino se entretiene 7a (sit) inicio dos manos en una regleta, y un pie muy al fondo, bueno y de regalo un video con las correrias del fin de semana, reireis...
El video aqui tambien

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajaja! jajajaa! jajaaaaaa! Cada dia fas els vídeos més currats i més bons, però tu cada vegada estàs més boig!! Es nota que vau passar un molt bon cap de setmana!! Amb aquestes tibades no m'extranya que demanis un matalàs nou!!

Ferran Guerrero dijo...

Vull que arribi ja el matalas, estic trencat per dos cents troços.

Tinc moltes idees pero a vegades falten mijans, pero bueno es per riure si no que seria de tot plegat.

Salut boua

susi dijo...

jejje bon video Ferran, he rigut molt!! et volia demanar ( ara ja se que semblare una pardillina, però es que en realitat ho soc jajja)com es fa per posar musica en el blog? fesme'n cinc centims plis!!.

et llegeixo sovint, xulu el blog
salut!!

Ferran Guerrero dijo...

Gracies per llegir el blog, m'agrada compartir el que faig amb tothom.

El tema musica, primer t'has de donar d'alta a alguna emisora de radio gratuita, com aquesta o altres, en el cas d'aquesta, una vegada et dones d'alta, pots escollir les teves preferencies musicals i mes o menys (fan el que volen), et relaciona amb musica semblant.... a vegades descubreixes coses interesants.

Una vegada aixo pots seleccionar, color, tamany, etc, i et demana per a quin tipus de plataforma va destinat (blogspot, worpress, etc) ho seleccionas i surt un boto que posa generar codi (llavors et genera un codi super llarg) el seleccionas i fas Ctrl+C, vas al teu blog i vas a Diseño, Añadir un gadget, i despres a Configurar HTML/Javascript i ho copias a la finestra gran amb Ctrl+V i a dalt pots posar el titol que vols.

Ja esta, encara trigara un dia a apareixer al blog (crec), potser que m'hagi equivocat en alguna cosa, fa molt temps que ho vaig posar i no m'enrecordo.

Salut, ara dono una ullada al teu blog, de pardilla res, jo vaig apendre sol i vaig trifar molt traginant per aqui, ciao.

Senys dijo...

Bones Ferran! Vosaltres no vareu ser els únics de fer el viatge de Targasonne-Savassona, mai se m'havia passat per el cap que el viatge de Sant Celoni a Savassona sigues de 360km jajajaja vam provar la ruta ràpida (gafes de l'ofici).
Salut!

Ferran Guerrero dijo...

Aixo m'ho has d'explicar, jajaja, 360 km?? que collons vau fer? anar i tornar 3 vegades a Targasonne.

Jajaja, ens veurem dissabte??

Senys dijo...

Dons cosa fàcil, fàcil... 8.00h Sant Celoni direcció Targasonne, 197Km arribada després d'esmorzar a les 11.30h. Pluja a la 13.00, menjar veien com va queien a sota un bloc i acció (anem cap a Savassona a veure si es pot fer algu!) 125Km més... vam ser ecològics de collons... i després quedaven els 62Km de Savassona a Sant Celoni.
Ja veus escalar no vam escalar gaire però anar amb cotxe per ser diumenge em vam acabar farts, però quan hi ha ganes de fer alguna cosa es fa i punt jejeje!!!

A veure que fem dissabte al igual passen per Cardedeu, ho estem debatin a veure que...

Apa salut!!!

Ferran Guerrero dijo...

Jajaja, brutal, quines ganes de conducció.

Doncs si passeu ens veiem allá, es un rollo festiu, aixo ens han dit, no se.