miércoles, 15 de octubre de 2008

Caidas, piñazos, magulladuras, etc

He aqui un montaje de caidas de boulder y psicobloc, recopilando un poco de aqui y de allí de todo el material que tengo he podido montar este pequeño corto, subir el volumen y disfrutad que al fin y al cabo es de lo que tratamos.
El video aqui tambien.

7 comentarios:

Kiku dijo...

Vaya piñazo el tio de Savassona ,se come el arbol y de poco le sirve la proteccion eh ?

Anónimo dijo...

Juaaas!!! Molt bons alguns pinyus!! EL del final (Miguel) mereix un 10!!! Ja veus que n'hi ha més d'un de peleles al món...;D!

Ferran Guerrero dijo...

Jo pensava que era l'unic pelele against the world i veig que no.

Kiku, el de savassona se llama Carlis son unos amigos de Santander de esa grabación hace cinco años, brutal como reia aquel dia.

El del Miguel de Albarracin es brutal, le dio una patada voladora en la cara que tela, aquel chaval le dolio el oido un dia entero, uffff menudo piñazo.

Poco a poco ire recopilando más a mediada que grabo, que ayer las busque todas y fue un currazo.

TRanki dijo...

Ostres ferran, no sé perquè però els videos que penges a la teva pàgina no els puc veure ( i veig youtube)..¿podries deixar a sota el link de youtube per als qui ens passa això? Gracies

( un cazurro de la computasión...)

Anónimo dijo...

Roger Crespo:
K bo el video!! aquests d'osties i caigudes sempre són els més bons!! Sabent que fas recopilatori sempre serà menys pal caure, doncs després podrem riure com a mínim!! jiji

Ferran Guerrero dijo...

Tranki aixo deu ser que et falta instalar algun component Control Active X o algo aixi, igualmet ho tindre en conte a partir d'ara poso tambe l'enllaç, aixi capo problema i no teniu que anar buscant aqui i alla.

Roger: tu has de caure i jo hem carrego de grabar, dema a la compe de Cardedeu i m'han de passar les ressenyes de una zona nova, bastant a prop de casa teva i meva entre mig i de GRANETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, no m'ho crec, aixo ho he de veure no m'ho crec a veure si sera una xusta.

Salut Bous.

Ferran Guerrero dijo...

Tranki: ja esta ho he fet en uns quants crec que els has anat veien a traves del youtube, pero a partir d'ara et fare el link, ok

Binga bou.