sábado, 17 de mayo de 2008

Llueve sin tregua

Pep Montsant en un nuevo proyecto (sit) Totxo del cami

A las 9:29 de la mañana suena el telefono, es mi amigo Pep Montsant, subimos al Montseny, no querras decir que esta lloviendo allí, no desde mi casa se ve despejado, vale, almuerzo y subo, a las 10:15 estoy a pie de bloque.
La mañana ha transcurrido en las inmediaciones del lago, sin posibilidad de ir a buscar nuevos problemas y reseñas de nuevos, nos hemos limitado a probar proyectos, uno es un 7c+ que dejaron hace 8 años Jorge Tost y Hector del Campo en el Totxodel camino, y luego a su izquierda un proyecto de Pep, mucha humedad y la lluvia amenazante toda la mañana hasta que la amenaza se ha hecho realidad y para casa, lluvia y más lluvia, eso sí el pantano de Sta fe nunca lo habia visto así lleno al 100%, haber si da tregua y se puede hacer algo.
El bosque de un verdor exultante
Agua a doquier

3 comentarios:

petite rêveuse...vegana!! dijo...

JoWlin!! I aquesta visió i sensibilitat fotogràfica, d'on l'has tret??
Enhorabona per les fotos i per les futures escalades, que amb aquest temps que està cardant, els dits et deuen treure fum de no tocar a diari la roca...!
A apretar-li com sempre fas i paciència, que ja s'acosta el bon temps!

MiKeL dijo...

Bon dia, soc en Pau Mikel i et volia comentar que em alguns de Sant Celoni ja fa algun temps que em nat pujant per Santa Fe i em començat a obrir nous blocs. Ara he fet un blogspot i he penjat les fotos d’aquests blocs. Ja aniré penjant més fotos ja que encara hi ha molta cosa i molts projectes. No fem gaire grau però anem fen el nostre ritme. Si vols que t’envií les fotos algun correu per fer-te les plantilles diguem alguna cosa, de moment e intentat fer els croquis dels blocs el més semblant possible a les de la guia que vas fer. Ens veiem hi ha tibar-li.

Ferran Guerrero dijo...

Ei perfecte m'encanta la iniciativa, enviam un mail amb les fotos, noms i graus apuntats i ja frae la plantilla aixi ho adjunto a alguna cosa nova que tinc ressenyada, pero encara no tenia prou material per penjar lo nou.

Entre tots es poden fer unes bones ressenyes, possare si et sembla be el teu blog a les ressenyes aixi es sap que la font es teva, moltes gracies, i aqui tens el meu mail:
ferranblock@msn.com.

Ara mateix dona una ullada al teu blog,

Salut