domingo, 25 de mayo de 2008

Actualización Boulder en el Montseny

Ya podeis descargaros como siempre las actualizaciones del Montseny, es el mismo fichero que el anterior, con algunos bloques que ya habia actualizados y con nuevas linias, aparte se han añadido algunos bloques nuevos, este archivo sustituye el anterior.

Así mismo se esta trabajando en un plano de la zona más detallado, gracias a algunos consejos de Jordi Girbén y al ver un plano con nombres en las piedras que son los originales que me hizo legar y de lugares que anteriormente la persona que habia abierto y dibujado el plano habia utilizado otros nombres, he decidido poner sus nombres originales, me parece más interesante y al mismo tiempo conservamos el caracter que tienen estos nombres, su sentido y significado original.

Por lo demas dar las gracias a todo el mundo que esta participando en esta manera de desarrollar los croquis, agradecer a Ignasi y a Pau Miquel, (los ultimos boulders añadidos son cosa de ellos, gracias), así poco a poco es más fácil realizar los croquis de la zona.

Y por ultimo explicar, que es normativa del parque no hacer ningun tipo de apertura, agujero, ya sea taladrado o a mano en ningun boulder ni pared por muy altas que sean, esta prohibido y puede caer una sancion a quien le pillen, tambien esta prohibido escalar, hacer boulder limpiar o caminar, por debajo del pantano de Santa fe, la riera que leva a Gualba, todo esto es debido a la cría del Triton, que ademas esta protegido, (esta sancionado).

Por el resto como siempre, ademas en esta parte de abajo no hay nada, pero mejor saberlo para que a nadie le pongan una multa y regulen la escalada más de lo que ya esta.

Gracia a todos.

18 comentarios:

MiKeL dijo...

Bona tarda ! les ressenyes t’estan quedant molt bé, per cert el meu nom es Pau Mikel (Mikel per la meva mare que és del País Basc) però tranqui no passa re, no és un nom gens habitual.
Per cert el 6a+ de la “laja” que es mou sortim sit dos mans el canto lateral o una lateral i l’altre a la “laja”, però tampoc varia gaire si se surt de peu.
Avia’m si el temps ens permet pujar d’aquí poc i continuar tibant-li, vagi tot molt bé i gràcies per tota la feina que t’estàs currant amb les guies i demés.

Ferran Guerrero dijo...

Merci Pau Mikel, ahir vaig pujar, pero plovia molt i molt, durant una hora tancat el bar mirant la pluja, ja arribaran dies millors.

Merci per tot, no va costar gaire de fer, una vegada ho tens tot per la ma, ja esta, el que passa es que com ha hagut actualitzacions he esborrat l'antic Pdf i he penjat el nou.

A veure si el proxim es la part 2, tinc fotos d'alguns blocs el que passa que no he anat escalar per allá encara.

Pluja i més pluja.

Ciao

kueka dijo...

molt bona feina amb els topos...esta neixen una petita escola en un indret màgic!!salud!

Ferran Guerrero dijo...

Gracies Kueka, hi ha molt per fer, tambe hi ha gent que no li agrada, esta tot per fer, mica en mica.

Salut

Senys dijo...

Ferran! ja veig que els senglars celonins ja t'estan fent arribar els seus treballs!!!
Que per el Baix Montseny hi ha molt fanatisme i amb l'entorn d'allà dalt encara més!!!
Ja he vist que han fet les fotos d'un parell de problemes encara n'hi ha algun més (uns quants) per ressenyar!
Ja parlare amb Pau i l'Ignasi a veure que diuen!
Per cert la setmana passada +/- hem vaig trobar un company a última hora de la tarda i hem va estar comentant els noms que hi havia posats dels sectors, hem va dir que tota la vida s'havien dit diferent i que t'ho comenatria no se si t'han comentat quelcom?
Salut i bones escaldes!!!
Marçal

Ferran Guerrero dijo...

Estas a totes, jaja, si ja estic treballant en el tema del planell, amb els noms antics, aquest senyor es diu Jordi i ja fara unes setmanes que tenim contacte per mail, m'ha passat informació molt detallada de coses impresionants inclos el planell, aixi que hem poso amb aixo, encara que portara temps, el que hi ha es provisional, ja l'he explicat que jo no havia fet aquell planell, si no la persona que va començar a indagar, jo l'unic que he fet a ser repasar-ho amb rotulador i adjunta-lo.

La veritat que aixo de que mk'enviin les ressenyes de blocs que obriu, esta perfecte potser i hauria blocs que no hem fixo i no els hi faria cas, crec que entre tots s'esta fent una bona feinada.

senys a veure quant ens veiem, per alla dalt i compartim dies de bloc, ahir vaig pujar pero hem vaig deixar la piragua acasa, inhumana la pluja que queia alla dalt.

Ens veiem

kueka dijo...

en akests mons de deu hi ha gent de tots els colors,pero ke aixo no t inpadeixi aseguir descubrin noves linies, nous indrets ,i sobretot no perdre la motivacio per l escalda....a la llarga molts agrairan la feina ke estas portan a terma...el temps possa tothom al seu lloc!ens vaiem un dia d akest....montseny free style.

Ferran Guerrero dijo...

Saluts Kueka, i gracies, ja vaig visitant el teu blog de tant en tant, mola el video de l'ultim boulder.

Has vist el de l'ecologica, quant el vulguis probar trucam i vinc ambb el crash pad.

Salut bou.

Eric dijo...

Em podrieu passar les resnyes de els Blocs.

Gracies!

Eric dijo...

Hola, que algu em podria pasar les resenyes dels Blocs?

eric_palau@hotmail.com

Gracies!

Ferran Guerrero dijo...

Hola Eric, te les acabo de passar per mail, que ho gaudeixis.

Eric dijo...

Moltes Gracies Ferran! :D

Pere dijo...

Algu em podria enviar les ressenyes de bloc

El meu correu és pere.lg@gmail.com

Jugando con Luz dijo...

No hi he estat mai i em vull passar a veure que tal, amb l'entorn que conec....els blocs seràn màgics no?

Em podrieu enviar les ressenyes al meu mail?: jfs134@hotmail.com

moltes gracies!!!!

Unknown dijo...

Hola!! soc Ferran Redondo, de Canoves, em podries pasar les resenyes de santa fe siusplau a ferran.canoves@gmail.com

Gracies.

Ferran Guerrero dijo...

Hola Ferran, ara mateix te les faig arribar.

Unknown dijo...

Hola

Unknown dijo...

Hola, te agradecería si me pasaras las reseñas de santa fe a j.delgado.56@hotmail.com

Me llamo jose

Un saludo y gracias de antemano