lunes, 29 de diciembre de 2008

The Outsider (El video)

Parece que esto no da tregua, después de unas llamadas , aquí y allí parece que no para de caer agua, desde la ventana a primera hora de la mañana había un rallo de esperanza, sin más me iré a buscar nuevas piedras y a enfangarme por caminos acompañado de mi amigo canino, pero en el ultimo momento el rallo se ha convertido en agua, así que por lo que parece las vacaciones están destinadas a estar en casa haciendo reposo y viendo vídeos de escalada, tendremos que esperar una ventana de buen tiempo y aprovecharla como posesos.

Desde Fonten, llegan noticias de los tres fanáticos, Canals, Francesc y Met, estan a -4 la mínima y la máxima a 3 de momento sol, el ultimo parte que les envié son tres días mas a partir de hoy de buen tiempo, así que de momento están triunfando, como locos disfrutando y Met ya ha empezado a tachar algunos bloques que le apuntamos en la lista como Cul de Chien 7a al 3er pegue, ha probado Arabesque 7b+ (izquierda) y Eclipse 7c, el día 6 vuelven, así que todavía les quedan días.

A lo que íbamos, os dejo el trailer de un vídeo que realizo Unclesomebody (Pascal Brown) durante su periplo de 85 días en Bleau (quien los pillase), si entráis en el apartado blog os permite bajaros su película mediante descarga directa.

Ya que llueve disfrutad del trailer...

L'Etranger - 85 days in Font from pascal brown on Vimeo.

8 comentarios:

Marieta dijo...

què fem si no para aquest mal temps? :(

Ferran Guerrero dijo...

Jo no ho se, els que puguin disposar de plafo perfecte, i els que escalem a diari en roca, ens toca aguantar amb videos i pelicules, i si no a aprofitar a fer la llista de reis.

Mirat el blog del Kiku de Climbingalive i veuras el paqueton de neu que hi ha a Montgrony.

Si no ens veiem ni res per l'estil que acabeu i començeu l'any molt be.

Un petonas a la Neula i a l'esteve un altre hem diu la Laia i per a tu un altre, ale a passar el temporal el millor que es pugui.

Anónimo dijo...

No para de ploure,falta que tinguis vacanses per que fasi mal temps!binga bou

Marieta dijo...

fuas, quanta neu...al menys per demà ja no donen pluja, no????
A savassona hi ha boira habitualment???

Ferran Guerrero dijo...

Aquest dies hi ha molta boira, espesa i pixanera, no son dies per escalar a Savassona ni a La Comarca, es poden trencar cantos, a més la nit se l'ha passat plovent.

Dema un Montserrat, l'he donat el teu telefon a Blue Arrow, perque el Jordi l'havia perdut i volia trucar-te i no ho sabia.

Si tens pensat pujar per aquí et recomano un altre día, home, ara no hi ha condicions per disfrutar.

Vinga bowua

Marieta dijo...

sisis, merci pel tlf, ja he parlat amb ell.
Doncs es que no sabem on anar demà! és una merda!! GRRRRR Per un cop que convenço l'Stif d'anar a Savassona jajaja, sóc una pringadilla... en fi. Idees per anar a escalar!?!?!?

Ferran Guerrero dijo...

Ara acaba de sortir el sol, jo aquesta tarde anire cap a Savassona i a La Comarca a veure que tal, despres et dic alguna cosa, dema si no canvian gaire els plans, al veure com esta tot moll anire cap a Montserrat a la cara Sud.

Et dic alguna cosa.

Ferran Guerrero dijo...

Doncs com et deis, acabo d'arribar hi no hem pogut escalar, i crec que encara trigara a secarse, estaba tot ben xop, almenys La Comarca i Savassona.

Si podeu aneu a un altre lloc, jo dema anire a la Sud de Monserrat.

Bon Cap d'any