miércoles, 24 de diciembre de 2008

Gaia E8 6c(8a) (Intento Al flash)

Para este día frío de un 24 de diciembre mientras yo me voy ahora mismo a intentar un día más mi proyecto, os dejo un video para que os ameniceis esta mañána soleada y fría.

Como no podía ser de otra manera se trata de una las vias más fotografiada y encadenada del Peak District, Gaia (E8 6c) a lo que se traduce a la escala Francesa en 8a con piño, aquí teneis el video del pegue al Flash de George Ullrich.

Si al llegar la tarde no hay actualización, ni video uevo eso querra decir que el tio no me trae mi regalo en forma de encadene.

Que paseis una feliz noche de Navidad.

Gaia (E8 6c) Flash Attempt from Dave Gill on Vimeo.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

BUfff..que guai no? La tensió, el flow, la tibada, la força, la intensitat..i sobretot el catacrak de la òstia...mmmmm...i el doloretq ue va apareixent a mesuraq ue es refreda el cop...què èpic, sobretot si en caure cap per avall s'hagué rebentat el tarro...osti quin via més autèntica, tots hauriem de escalar com aquest bow.

Acabo de veure un paio, arrossegant-se com una tortuga per un diedre rom, tot pillat i relliscant a una òstia de cap per avall mig liat amb les cordes, en un totxo de deu (?) o dotze metres...suposoq ue a cadascú li va el seu rotllo...va a a gustos...

hehehe


BUON NATALE i auguri per il encadene

JOer no sé...

Ferran Guerrero dijo...

Jajajaja, la veritat que ganes de probar aquesta via no entrent veien a aquest paio caure.

Tampoc es qüestio que escalem com ell, cadascu que faci el que vulgui,
aixo de l'escalada tradicional es pot entendre si estas a UK, allá es viu d'una altre manera.

Buon Natale

susi dijo...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ME QUEDAT PETRIFICADA COM LA PARET.

Jaimito dijo...

Igualment. Passa-ho lo millor posible aquests dies amb la familia i escala tot lo que puguis. Em sap greu pel club de los poetas muertos. Ja saps que tansols has de donarli un bon pegue a muerte i sortira. I si no es avui sera demà. Ja estic dels nervis i encara queden uns dies per marxar, pero es que ja voldria seri, fer tots els blocs i tornar a ser aqui, que passin els sopars i dinars i tornar a tibarli per aqui. Probare tot lo que mentri amb gana, suigui dur o facil i espero encadenar bastants blocs. Tranquil que tindras noticies meves. Segur. Bon Nadal i bones festes i any nou, per tu i la Laia.

TRanki dijo...

buf Ferran,

avui pensava que trobaria la noticia del encadene...

Buè, tranks,q ue la pedra no es mou. A MUERTE BOW, si no fos pel CAMI no hi hauria DESTÍ, i com més llarg més el gaudeixes i l'arribada és més glosriosa.

A muerte.

Pd: xò del bloc també mola, ahir vaig dedicar una tarda a resoldre els que tenia pendents a la PXB i la veritat es que et dóna uns subidóns de joia de la òstia, i això que no en faig gairebé gens..que guapo..igual em renovo el crash...heheheh;P

spud dijo...

Ferran,ya que el Tio ese no se acordo de ti por navidad,espero que en estos dias consiguas tu proyecto t'an apreciado,mejor sufrido que regalado,suerte bixo....

Ferran Guerrero dijo...

Haber si cae ya, pero mientras subia por fin hacia el pueblo, veia como nevaba y mensajes de los colegas toda la mañana diciendo que nevaba y que despues era lluvia, eso significa que ahora encima todo mojado hasta que se seque.

Mañana ire a hechar un ojo y haber que se puede hacer, todavia no ha acabado el año.

Un saludo chicos.