viernes, 25 de noviembre de 2011

Fonten Viernes y The End of the affair

El viernes viene cargado de novedades, desde galicia Xurxo trae el vídeo de su estancia en Bleau, no tiene desperdicio, a punto se dejaron Duel, Ethan Pringle en Bleau y ya empieza a salir a la luz una de las zonas de boulder de Corcega, de la mano de los hermanos Pou.

Y de regalo End of the affair al flash, una vía que me encantaría hacer algún día.

Buen fin de semana.







4 comentarios:

en Girbén dijo...

Ep, mestre, l'arxipèlag de la Maddalena, on escalen els Pou, és al nord de Sardenya; l'infinit paradís de blocs.

Ferran Guerrero dijo...

Per aixó ho he publicat, al veure el vídeo ahir, vaig pensar en tu, dic, aixó em sona que eb Girbén ja va enviar-me un cromo d'aquells racons, ja hi ha algú que ha començat a fer feina.

Esperem que de manera respectuosa, si mires el video de Bleau, el segon, es veu que s'ha obert una gran controversia a Bleau despres de l'estada de Ethan Pringle, la comunitat d'escaladors de Bleau ha obert un debat , per la manera que s'esta tractant el bosc i les pedres, ralles per tot arreu, a Bleau.Info hi ha una guerra oberta, la globalització no ens acompanya gaire.

Per cert el cap de setmana del pont de la purisima he quedat amb el Paca, si et vols apuntar ja saps estas convidat.

Salut Jordi

en Girbén dijo...

Ferran, prou sé que no és el moment, que ara l'important és el creixement i l'espera, però imagino el dia en què prengueu el ferry camí de Sardenya. Caldrà una bona baieta per eixugar tanta bava!

M'estàs dient d'una possible PACA-Guerrero? I quina extraordinària combina!!!
Gràcies pel convit, però suposo que no podrà ser. D'aquí a una hora surto per a mirar de resoldre el darrer enigma del Pirineu.

Ferran Guerrero dijo...

Ara la veritat no estem per gaires viatges, masses canvis, ja t'explicare a fons, l'estudi, el que ve en cami, etc, que t'he de dir.

No ho se del tot, per aixó he quedat amb el mestre, a veure que veu ell, o si jo deliro una mica, de seguida m'engresco i sommio. Encara falten dies, (10 i 11 de Desembre, ja hi seras per aquí??), igualment et passare unes fotos, tindries una bona vista privilegiada, assegut munt uns prats i gaudin, tu mateix ja ho saps no fa falta que jo t'ho digui.

Molta sort a la busqueda