lunes, 25 de mayo de 2009

BlocFun: Empiezan la colección de ropa

La pagina web BlocFun, lanza al mercado sus nuevos productos que se pueden adquirir a traves de la misma página, empiezan con una camiseta con motivos Punk y segun informan habra variedad de diséños y calidades tanrto en camisetas como sudaderas para poder elegir.

Que diferencia el sistema de compra de otros sistemas estandar en la tienda de deportes y escalada?, la facilidad con la que puedes realizar la compra, que la estampación la puedes incorporar donde desees y gastarte lo que consideres mas justo en base a la camiseta y color que escojas.

6 comentarios:

Aleix dijo...

ueeeee!mola el disseny, i espero que en surtin mes per anar omplint l'armari!

Marieta dijo...

ieps, mola molt, vaig a xafardejar la pàgina...

Ferran Guerrero dijo...

Vinga nois, jo a la que pugui em pillare una, i se que ara treuen un nou model, la persona que esta al davant del disseny es un crack.

Com mola, quines frikades.

Domènec C dijo...

Ole no?¿ ja vaig veure un friki l'altre dia k la duia... stan molt wapes!!!sembla la meva ma , tota rebentada.. vaya mierda estar lesionado ;( ara reposo,estudiar i boracheras, si borracheras!!!saludddd!!

Laia Nadia dijo...

Uooou!! estan molt guapes! i què, creus que en faran més dissenys?? Més que res per no portar la mateixa que tots ...que sinó semblarem sortits del berska!! mola mola!! si pogués demanar en voldria una de BOWlder films, o de BOOW! Va, a veure si el freak que les dissenya en deixa caure més a blocfun! Saluut!

Ferran Guerrero dijo...

Jo ahir vaig demanar una, en 10 dies la tinc a casa, ja us dire el que.