miércoles, 13 de mayo de 2009

Actualización reseñas de Vilajuïga

Aquí tenéis la actualización de los nuevos bloques abiertos en Vilajuïga, a la falta de nuevas aperturas los cuelgo así, cuando tenga más los pondré en formato Pdf como siempre, de remarcar la calidad de Four Roses (sit) y de Smoking Barrels (sit), dos problemas muy recomendables, me acabo de dar cuenta que en la ultima reseña aparece sin punto rojo el bloque de la derecha, esta encadenado, ha sido un error de diseño, en la próxima actualización ya estará corregido.


7 comentarios:

Aleix dijo...

aixo de no tenir internete es una merda. ara a la feina no tinc temps de res, a casa tp pero buenu.. El proxim post quan acabi tota la feinada. diumege no tinc rodatge, nus vemus entonces...

TRanki dijo...

ostres..que guapo...però quina putadilla que no gradueu...molaria pujar però sabent les meve capacitats bloqueres...¿On m'estic posant? buffff...ja saps Ferran que no és cap crítica ( diosmelibre) sinó una opinió...ja em feia por això del bolke i ara no veas...inumanorrrrrrrr!

heheh, amb les parets que troba el senyor E. per allà dalt crec que farem una llucada a veure què pot sortir de bo...quanto curro en el ampurdááááannnn...

Ferran Guerrero dijo...

Jejeje.

La veritat que ja he perdut el baremo d'aixo de graduar, fa puquet que no ho faig i si et dic la veritat no ho trobo a faltar,t'entenc perfectament, pero aixo de la por, que dius bow, amb els percals que et fiques fent tapia, jajajaja.

El senyor E el vaig estar esperant tot el cap de setmana amb el meu taladro perquè vingues a buscar-lo perque el seu a mort, i el mamoncete no va fer acte de preséncia, esta molt malalt jajaja.

Crec que la setmana vinent tens sortida multitudinaria a Targasonne, no???, preparat per blocar com un boig.

Oriol Quo dijo...

Ueeeee!! Passada de linies, vies i ressenyes! Això si que és convidar a posar-nos al dia! Jajajjaja Ara ja no tinc excusa... Una tarda del finde m’hi pillo.. ja et diré! :)


Per cert, mil gràcies!!! El Sr. E. Ja ha passat per casa teva i ja té el teu Taladu a casa!! (Però ojuuuuuu Que dic "Teu" per no dir que ara me’l fare "Meu", eh? Jajajja)

En fi, Arffffffssss.. Ja tik ansiós, espitat, impacient i àvid perque arrivi el finderrrr!!! Juerr!!que llarga se’m fa aquesta setmanaaa!!

QUO ...amb tot el veïnat akollonit.... !!!Ho sento.... No podia parar de fer anar al gatllet emocionat BroOOoouuumm BRROOOUMMMMM mentre pujava per l’ascensor!!! Oiux!!!

Ferran Guerrero dijo...

Treuli fum que aquest taladro ha passat la ITV fa un any, escobilles, guardafangs, espoiler, tub d'escapament cromat i el més important, motivació per penetrar, uffffff que malament ha sonat aixo.

Ja saps, fins que el necesitis, per aixo están els col.legues.

Nosaltres a negociar, ens veiem, ja em portaras, cago en deu la que esta caient ara mateix estic flipant....

No se jo si podras equipar molt.

Jaimito dijo...

Bixo!!!!!!!!!!!! Aixi m'agrada. Actualitzantles resenyes. Bona aquesta.Aviam que collons farem aquest cap de semana, si plou ens posarem molt malalts. Ja pansarem algu, no?jejejejejje.
On sight ma agradat moltissim. Li dona un toc molt real. les tomes estan ben buscades i ben elaborades. Bona nota.Estem en contacte!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Ja saps fanatisme elevat al quadrat, jo i les ressenyes, aquesta obssesió per documentar-ho tot.

Bueno nano, sembla que ja estem posats en barema, aixo ja arrenca i no hi qui ho pari.