lunes, 15 de septiembre de 2008

Dosage V

Hoy tocaba empezar a trabajar, por fin despues de tres meses vacaciones, tenia ganas de empezar a batallar con mis chavales, así que hoy presentación de todos los cursos.

Al llegar a casa por fin habia llegado Dosage V que habia comprado a EE.UU hace unos días, por cierto muy rapido el envio, aunque ya habia tenido ocasión de verlo, me faltaba poder tenerlo en la biblioteca en original, lo bueno es que viene con una suscripcion gratuita de 6 meses (4 numeros) a la revista Urban Climber.

Así que ahora solo me falta ver los extras y ponerme más fanático, y esta tarde a escalar para no perder la costumbre, feliz semana a todos.

4 comentarios:

PGB dijo...

Ep bou! De què treballes? Ets profe? Ho dic pels 3 mesos de vacances... jo he fet dues setmanes i prou!!! :( No és just :(

Ferran Guerrero dijo...

De profe no, d'integrador social a un institut i al no tenir plaça fixa llavors tinc aquestes vacances, no hem queixo despres de tots els llocs de merda que he treballat aixo es lo millor que he fet.

Salut

Marieta dijo...

uala...ets un privilegiat!!! Pues ja ens explicaras què tal el video, eh???

Ferran Guerrero dijo...

El video esta bé pero no mata, els he vist de millors, en canvi quant vaig veure els extras hem van agradar més, la peli.licula era més dinamica.

Esta a l'avast de tothom, amb un conte Pay Pal pots comprar a tot el mon per internet, no es tan dificil, el que pasa que fa por fins que no ho coneixes.

Ara si puc tot el material d'escalada i la roba la compro a estats units, que tenen el dolar per el terra, hi surt molt millor de preu que aqui.

Supervivencia, jajaja,

Salut Bous i bouas