martes, 17 de junio de 2008

Boulder Montseny


Croquis actualizado

"25 graus a la costa i 14 a peu de bloc , es una rao prou bona per pujar el montseny!!!sembla mentida pero es una gran realitat....despres de 2 jornades al montseny ens jordi fa feina , s emporta un 6c de la bola i te l ull posat a la direkta kueka , ke despres de varis pegues ja grapa el romo de sortida....(nomes li queda tancar).Per part meva m ofuscu amb un projecta de la bola que despres de destrosar-me els nervis he encadenat....unes jornades per recordar..." Kueka (http://apologiadelgrado.blogspot.com/)

Pues así es el Montseny, buen tacto, temperatura increible y meteorologia cambiante, en este caso es albert Jover (Kueka), el que se hace con un proyecto situado en el bloque de La Bola justo encima del camino principal.

7 comentarios:

kueka dijo...

buenas , el bloc de la foto el de dalt esta per alla mateix? o es un altre sector?

Ferran Guerrero dijo...

Mira aquest bloc que diu esta situat, just damunt de la TumBona, caminaries en direccio cap a dalt pasaries per un que hi ha 3 linias alguna de 7a i just a sobre el trobaras i mes amunt d'aquest hi ha un d'impressionant que tinc que anar a fer fotos i es molt hardcore, encara no l'he pogut provar

MiKeL dijo...

Iep! ja veig que no pareu de tibar-li, ben fet. La línea que dius que hi ha més amunt es la fissura que és tan “expo”?¿ amb d’Ignasi varem mirar-la una mica i ens varem enfilar una mica, desprès la fissura s’acaba i apareix una altre però que es fa cega. Estaria bé anar bastanta colla amb uns quans crashpads i provar-ho! Ens veiem i salut

Ferran Guerrero dijo...

crec que esta a prop, avui he estat alla, te una caiguda xunga, si tot va be dissabte hi sere per ala tot el dia, aquesta tarde feia una temperatura perfecte 15º, es increible, ara estic actualitzant croquis perque hem obert de nous i sencills, cada vegada es pot escalfar millo, aixi per posar-te al dia una trave que va de dreta a esquerra al bloc Simon del Norte, surt per la ultima fisura de l'esquerra i deu ser 6b, s'escala força.

Salut i ens veiem.

Fèlix Obradó dijo...

ei bous els bulders que surten com a proj, al meu criteri no ho són. Ja van ser encadenats fa uns anyets; el que va recte 7a+ i els de la trave a l'esquerre que surt pel mateix 7b+ ( la primera d'Oscar Jimenez, i la segona meva)

Ferran Guerrero dijo...

Hay te veo Felix sin perder piston, moltes gracies per la informació, aquesta tarde ho actualitzare hi ho tornare a penjar, tinc feina no dono a l'avast.

Com tenim el petitet, per quant ja falta poc.

Una abraçada a tots tres, ens veiem a l'aniversasi d'en Jaume.

Oriol Quo dijo...

Ueee ferran...
Només per dir que si no ens veiem abans.... Q vaigi bé lo de "Julio" :)

Nosaltres, Al final, com et vaig avançar, hem aconseguit liar a uns altres... per explorar i potser projectar a la zona El..Bach!..

Ja et comentaré quan tornis... Vinga.. una abraçada!

Quo