domingo, 1 de junio de 2008

Boulder Maps (zones de boulder de tot el món)


Hola companys!! Després de molt de curro amb el Josep Vives http://blocandeker.blogspot.com/ , hem enllestit un mapa que crec que us pot ajudar a molts, a buscar, i descobrir moltes zones noves de bulder! O aprofitant que esteu de viatge en algun lloc, i veure que al costat on aneu, teniu una zona de bulder que no coneixíeu!

La idea de tant de curro, només era la de agrupar el màxim d'informació que hi ha per internet, i fer-la el més accessible possible, i no tenir que estar buscant per tot arreu, a veure si trobes algun blog o alguna web, on parlen de la zona que et faria gràcia anar.

Hem intentat posar links a les ressenyes de cada zona, tot i que de moltes no les hem trobat, encara queda molta feina per fer, així, que ens agradaria que la gent, també col·laborés, i poguéssim fer una gran base de dades de zones de bulder mundials.

Per fer-ho, qui estigui interessat en ajudar podria enviar-nos un correu a blocandeker1@gmail.com, si es possible, amb captures del google maps, per poder penjar-les nosaltres als mapes, així com el link a les ressenyes si es que les teniu.

Igualment, comentar, que no ens fem responsables de la mala ubicació d'algun dels sectors, els hem posat en base a la informació que hem trobat! Si algú veu que algun, esta mal situat, agrairíem que ens ho indiques, per poder-ho corregir.

Apa a tibar bous!!!!

5 comentarios:

Marieta dijo...

ostres bou! peaso projecte us porteu entre mans...a veure si hi ha sort!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Ja esta tirat endavant, fara dos mesos que anem fent el que pasa que fins que no tinguessim més informació no voliem penjar res, ho pots visitar anant a la dreta que posa Boulder Maps, i allá trobaras el blog amb dos planells del google maps ple de zones de bloc de tot el món amb els enllaços a les págines d'on es pot descarregar les ressenyes o la informació.

ale, a veure que et sembla, jajaja
quant d'aburrits que estem no?

Gaby dijo...

Ola,
Una carta del mundo es une bonita idea pero soy enojado porque ha copiado los archivos de zebloc.com (todas la zonas de Francia) sin preguntar. El internet no es un supermercado donde todo puede ser copiado...

Gaby

Ferran Guerrero dijo...

Lo sentimos mucho Gabi, tendriamos que haberte preguntado primero tienes razon, no pensamos que podrías enfadarte, lo unico que hemos hecho ha sido poner la información donde se puede descargar las topos.

Intentaremos modificarlo poniendo el enlace de tu página web si tu lo deseas.

perdona las molestias

kueka dijo...

bou!!!molt currat el mapamundi!diumenge si la meteo ens deixa nirem al montseny!!!si t animes ja ens vaiem.salud.