jueves, 19 de junio de 2008

Video Montseny

He colgado un par de videos, dedicados a aquellos que busquen boulders sencillos y para disfrutar sin destrozarse las pieles, he aqui una muestra de lo que hay por el Montseny, estos bloques estan situados en el Sector El Morou (el lago), como estos hay más, el bloque en cuestion se llama Simon del Norte, y tambien es el nombre de uno de los problemas que van por su parte central.

2 comentarios:

Ignasi dijo...

Hola Ferran!
Entre el problema 6 i 7 del bloc Simon del Norte hi ha una fissura petita que fa uns anys ja vaig pujar i fa poc vaig repetir. Em pensava que estava ressenyat però he vist que no hi era per això et faig la "piada". Bé, el rotllo és peus i mans a la fissura i deu sortir 6b aprox. Graduar blocs no és el meu fort o sigui que segur que pot variar quan algú ho repeteixi.
Ànims amb la guia que està quedant currada!!! Per cert, em sembla que on has obert "El pardal", a la dreta hi ha un bloc bastant totxo on tenim un projecte amb en Pau que promet guerra... em sembla que en Pau Mikel té fotos. I just on has obert "El pardal" sortint amb esquerra a l'invertit i dreta a una regleta i llençar a dalt tb ho estavem provant però de moment no surt.

Ferran Guerrero dijo...

ja ho he actualitzat, merci, ja estava feta pero no l'havia marcat, moltes gracies, l'altre dia els mosquits ens van matar, i a targasonne tambe, es fa dificil escalar aixi.

Crec que el totxo aquest que diu el vaig veure i vaig fer fotos, un d'un invertit bastant hardcore, tinc ganes de pujar una altre vegada, pero cap al tard que fa molta calor, i l'altre que hem diu jo el vaig fer pero si ets alt la regleta aquesta ni la tocas i dels invertits bloquejas i vas a la regleta de dalt a l'esquerra, el que passa que has de ser alt si no costa molt arribar.

Salut i a veure si ens trobem per alla o a on sigui.