domingo, 3 de marzo de 2013

Serra de l'Arca (El Brull)


Pequeña matinal en El Brull, vivo prácticamente debajo y eso me da la oportunidad de poder escalar en este fantástico lugar cuando tengo poco tiempo, así que como hoy era un día de esos, una matinal con Quo nos ha dejado mas que satisfechos, en algún momento hubiésemos estado en manga corta todo y estar nevado alguna parte del Montseny el día era primaveral. Sol radiante y tranquilidad.

Quo en Expo V+ (6a)

Hemos calentado bien disfrutando de alguna vías de esas que vas dejando, como siempre pasa aquí, los primeros metros de la pared no das dos duros por ella, incluso parecen cortas, pero a medida que escalas la roca gana en calidad y metros, así que es fácil calentar bien, la roca como es habitual aquí nada sobada, pinchuda y con buena adherencia.

-Expo 5a+ (6a), buena via de calentamiento y mas larga de lo que parece a primera vista
-Divertiment 5+, su vecina de la derecha, mas fácil que la anterior y comparte final y reunión
-47 Tacos 6b/b+ (6c), una de las clásicas de la primera cueva antes era 6c y su vecina 7a, creo que le queda mejor el 6c, pero para gustos colores, es una buena vía que va por dentro de la cueva y sale a la derecha por una plca gris final fisurada por ambos lados, últimos metros de mucha calidad.
-Bagdag Free 7a/a+ (7b), guapa via , muy buena intensa hasta el final, donde te puedes liar si vas a la izquierda, los primeros 12 metros son muy buenos, regletas, laterales, difícil de hacer a vista, muy recomendable.

Y no mas que esto ha dado nuestra mañana express, podría comentar el resto de vías que he ido haciendo en diferentes ocasiones pero eso en otro post, el sector da para analizarlas todas, el nombre y grado como siempre pintado a pie de vía, hace no mucho que lo han repasado.


Textura de la roca

Después de bajar de Bagdag Free 7a+ (7b)

 Una clasica del sector 47 tacos Foto Oriol Macia

 Una clasica del sector 47 tacos Foto Oriol Macia


 Una clasica del sector 47 tacos Foto Oriol Macia


Contraluz, Foto Oriol Macia

7 comentarios:

Lluis Salo dijo...

Ei bou!

Veig que segueixes fanàtic, m'alegro que tot vagi bé, no sabia que estaveu al Brull que guai.

Una abraçada ia parlem,

A topeeeeee

Ferran Guerrero dijo...

Iepa Lluis.

Fanatic a tope com anys abans, escalant tot el que puc, entre setmana a vegades algun dia, depent de la feina del taller, peor els caps de setmana no perdono, ja saps Montserrat again, entrenan 0, bueno amb la nova tabla que tinc una mica, jajaja, ja em coneixes, grau residual, i avui teniem una petita estona i zas cap alla, que hi ha vies molt bones, el 8a t'agradaria, amb un bon flash es fa be, jo el vaig fer a vista fa uns quants anys, 90% 7a i despres un bloc a dalt de tot, un bloc de 3 xapes.

Va xerrem un dia, a veure si em deixo caure per la farinera que desde que la vaig deixar no he tornat, per la tardes vaig liat, pero intento fer un forta.

Cuidat i molta sort en eles competicions d'aquest anys, ja et vaig seguint.

Lluis Salo dijo...

Okay Ferran, si jo algun dijous que puc em deixo caure per la sala, merci pels ànims a veure què tal aquest any.

Gas i records!

Oriol Quo dijo...

Yeah! Merci pel flash!! Hehehe
M'ho he passat pipa!
Sonarà pinki-cursi... Però ...és guai!!! Juasss

Ferran Guerrero dijo...

De res, recordes que et vaig dir que el cap em feia mal, doncs lanit l'he passat vomitant, avui estic fet una merda, a la feina no m'aguanto de peu em tremola tot, porto una ratxa que tela.

en Girbén dijo...

Veig, Ferran, que "no estamos tan mal". Ho dic per l'encertat canvi del títol de l'apunt.
Segur que aquells primitius constructors de "l'Arca" de la serra ja s'havien refugiat a la cova de la 47 tacos... T'imagines que la primera a vista del 8a fos de la seva època, de fa 4500 anys? Estic segur que d'àgils ho eren molt més que nosaltres..., per tant no és una hipòtesi tan esbojarrada.

Ferran Guerrero dijo...

jiiijj, es que ahir vaig tenir una tarde de mal de cap i les preses no son bones, i despres de una nit mogudeta que m'ha deixat fora de combat he rellegit el titol i automaticament m'has vingut al cap.

Ets un mestre del que s'ha d'apendre molt.

Doncs no dic que no, si aquelles parets parlesin, ens sorpendria molt.

Quant t'arribi el paquet digam alguna cosa, t'he de donar unes indicacions, diria que avui picaran a la porta de casa.