domingo, 10 de octubre de 2010

Targasonne

Por fin escaqueandonos de la lluvia henos podido escalar en Targasonne, donde hacia exactamente un año que no veníamos...
Nos hemos limitado a escalar, divagando por diferentes sectores, Crash Test, Dolmens, La Baleine, donde el encadenamiento mas destacable ha sido el de mua a una fisura de unos 6 metros de altura según la guia llamado Pose un 4, el cual casi Laia se lleva para casa con las manos vendadas y empotrando y Manya en Katalan Psycho, apunto deja I Shot Sarkonacy.

Al rato nos hemos encontrado con la familia Clecas al completo con los que hemos acabado de pasar el día huyendo de la lluvia.

6 comentarios:

pavipez dijo...

YOU ARE THE MAN!

Ferran Guerrero dijo...

Thanks man, is motivation and inspiration

4Recauxutats dijo...

Que bé que us ho monteu i nosaltres tasncats a casa!!.Ferran una pregunta molt personal quines cordes t'agraden més?I si em permets una més,quines xuxeries t'has portat d'U.S.A. en quan a material d'escalada?
Disculpes per les tafaneries!

Jaimito dijo...

Bon dia, o bona tarda per aqui.
Mucho tiempo sense Targassonne. Jo em sembla que tambe d'heu fer un any o aixi que no i vaic. M'alegro que us ho hagueu passat be, i moltes felicitats a tots pels encadenes. Segueix empotrant Laia!!!!!!!
I felicitats al Manya tambe!!!!
Espero noticies fresques!!!! Ja saps a que em refereixo, no??
Petons. Us estimo.
Fins ara. Salut

Ferran Guerrero dijo...

4recauxutats- i tant que t´ho puc explicar, uns friends cmalots repetits, amb els seus moscatas per colors, alguna cosa de roba i molts, molts llibres, pero res especial a nivell fricada, va ser imposible aconseguir presas americanas i era el privipal objectiu. Sobre el tema corda, sempre he utilitzat Roca, pero per un motiu de preu i durabilitat, les utilitzo per tot, obrir, pujar a jumars des penjar-me, volar i encara duran troços per casa, he tingut Millet (cousin) quant vaig estar patrocinat per ells, pero tenien massa xicle i vaig descamisar un parell, Beal no he tingut pero el meu company Kalvin si i a mi sempre m´ha semblat un cable, ara tinc una Mammut desde fa dos anys i estic content, la veritat que no tinc preferencies, m´agraden amb xicle i que durin ja que las maxaco molt, per aquest motiu he comprat Roca que aguanten molt, no se si t´he ajudat gaire.

jaimito-desde l´aniversari de l´aleix fa un any que no pujavem a Targa, esta com sempre, ,tinc noticies fresques i bones.

4Recauxutats dijo...

si es clar que m'has ajudat sempre es un plaer llegir als que saben,gracies Ferran!!!