domingo, 24 de enero de 2010

Nuevos volúmenes en La Farinera

Como la previsión era lluvia y toda la noche a estado lloviendo, tan solo quedaba resignarse, así que he invertido junto a Manya una parte de la tarde en acabar de colocar los dos volúmenes que esta semana diseñamos.

Uno, una columna de 1'70 metros y unos cuantos agujeros, donde caben presas y el que dará acogida al próximo volumen que esperemos llegue pronto, y el otro un triángulo que nos ofrecerá más juego aún en la sala.

Como bien anuncia la foto, un tripi de volúmenes y esperar la que se avecina, que esto cada vez va a más.

Mañana a entrenar...

8 comentarios:

Jaimito dijo...

ole!!!!!!!!!!!!! Moltes felicitats per aquesta nova 1st ascent i per aquests dos volums. Cadem dema per anar a fer un cafe? Todo bien

Ferran Guerrero dijo...

Ok avui quant surti de la feina a les 17:00 quedem al vampiro.

Ja veus,un viote, pero amb els braços rebentats del divendres, ja tinc una altre reunió colocada, quant tornis de viatge alló semblara el Verdon.

T'has mirat el temps a Turquia (Estambul), esta nevant, pillar el plomas nen, que si no et pelaras de fred, que tu no tens grasa per cremar.

Espera qure tinc un volum al cap que tela manela.

oscar dijo...

Avanti popolo a tuti colori! Belo belo!!!

Ferran Guerrero dijo...

No trabajas hoy????

Tinc un volum nou al cap que avui l'he enviat al Manya per que s'ho miri, brutal, i amb un sistema nou per anclar-ho que anira molt requetebe.

Ens veiem a la tarda, em passare una estona.

oscar dijo...

Avui festa!!! Obru jo tranquis.No paras ni quan dorms.

Ferran Guerrero dijo...

Aprofita el dia de festa, jajaja, ja veus, es que aquest volum nou l'he donat voltes tota la nit i aquest de mati rapis l'he acabat de dissenyar i perfila, a veure si el Manya veu el correu, encara que ara ho te difícil per poder enllestir-ho.

Pero es molttttt guapo, 2'44 m d'alçada, juasssssss, es que m'emociono de pensar, color taronja, he estat repassant, i no deu quedar gaire perque arribi el volum que vam pillar.

Bueno nano, ens veiem.

Quo dijo...

weeeee Klimber Crack!!! jejejje... cada dia alucino més amb la vostra inventiva i creativitat!! Uns volums fantastics i guapos guapos!!.

Per cert, jejje.. m'ha agradat molt la teva entrada de l'obertura de la via "post circuit training"!! I més encara veure't allí lluitant, fent-la i traient-la!! Felcitats bow!! Crack-Bow, jejej

Quo ...content com unes pasques!!!

Ferran Guerrero dijo...

jajajja, real, como la vida misma, ja veus, i espera que ahir a la nit no podia dormir pensant en el nou volum que he creat, avui ja he trucat al Manya a les 9:00 del mati, estem malalts, no dormo, be.

L'obertura de la via, casi es fil per randa, a cada canto tenia que improvitzar reposos, aixo era part de l'entreno i no m'ho havies dit, jejejeje, fer pila a la meitat de la via.

Un viote, em va agradar molt, i la proxima ja esta en marxa.