martes, 25 de marzo de 2008

4rt. Open-Bloc-FESS-Tival La Salle

ESCALADA EN BLOC LA SALLE
UN ANY MÉS TOT A PUNT!! OBERTES LES INSCRIPCIONS!!

23 i 24 ABRIL 4t OPEN FESS - TIVAL BLOC LA SALLE

Dirigit a tothom que es vulgui iniciar en l’escalada, amb una competició sense més pressió que la que et es vulguis posar. Sense jutges, sense límits de temps... només tu, el repte i, és clar, els amics! Després de les 350 persones de l’any passat, aquest any volem seguir creixent. A part del nostre rocòdrom, també hi haurà a la vostra disposició una estructura externa especial per a l’ocasió: un total de 14 blocs repartits en dues categories: Valents (per als qui no heu escalat mai) i Lolets (per als qui ja esteu iniciats en l’escalada).

L’Open tornarà a disposar del servei de Test Center de Black Diamond i Scarpa, que us deixarà gratuïtament el material que necessiteu per participar. A més a més disposarem de: slacklines (corda fluixa), amb premis per a qui les superi... música en directe: Dj Psycomate, Dj Lenam i Dj Uri, entre altres, s’encarregaran del Fess-Tival i les barres amb beure i menjar perquè el ritme mai pari... tota una festa de l’escalada.

Cal destacar la implicació de Vèrtic, Black Diamond, Scarpa, Bloc Area, Dual Grups, Gibbon, Faders , Blue Arrow, Mad Team, Aneto, Vitasalut, ArtroActive, Korda’s, Garra, Desnivel, Escalar, La panxa del Bou, Climbat i Edelrid que aporten els més de 5.000 € en premis que sortejarem entre tots els participants de les tres competicions.

A partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit dels dos dies de l’Open tindràs temps per anar provant tots els blocs, equipats per una selecció dels millors escaladors i equipadors del moment: Felix Obradó, Edu Marín, Sara Aicart, Helena Aleman, Toti Valés, Manolo Sánchez, Jordi Cumelles, Ferran Guerrero i Jordi Salas “Pelón” seran els responsables de totes les propostes de moviment que faran que gaudiu, sigui quin sigui el vostre nivell. Us hi esperem!!

26 ABRIL
1a PROVA DE LA COPA CATALANA D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

Després de l’èxit participatiu de l’any passat, l’escalada en bloc torna amb força a les universitats. El Servei d’Esports de la Universitat Ramon Llull conjuntament amb el de La Salle (CELS), el Grup Excursionista de La Salle (GELS) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzen aquesta competició per buscar els millors escaladors en bloc de les nostres universitats.
L’únic requisit és ser estudiant i tenir ganes de competir. Tot això englobat dins la primera prova de la cada cop més disputada Copa Catalana d’Escalada en Bloc. Els millors escaladors del territori ens faran gaudir dels moviments més durs i inimaginables per aconseguir la màxima puntuació i guanyar aquesta Copa.
A més a més, tindreu a disposició estands de diferents marques que us volen apropar els seus productes i fer-vos bones ofertes perquè el dia us surti ben rodó. A part del concurs de PowerBall!! Sorteig de material al final de la competició i Dj’s en directe perquè això sigui una autèntica festa de l’escalada. T’ho perdràs?

Això sí... la inscripció és anticipada i limitada a 100 participants... No t’adormis!!
INSCRIPCIONS

4t OPEN FESS-TIVAL D’ESCALADA EN BLOC

La inscripció es farà a la recepció del centre els mateixos dies de la competició. La participació a l’Open serà gratuïta per a tots els estudiants de La Salle i socis del FESS, GELS i CELS, i tindrà un cost de 5 € per a federats i de 8 € per a tots els altres. La inscripció és per als dos dies. En el preu de la competició, s’hi inclou l’assegurança i l’oportunitat de gaudir del nostre centre esportiu després de competir: sempre podràs fer-te un bany a la piscina, gaudir d’una sauna o entrenar una mica més al nostre gimnàs.

1a PROVA DE LA COPA CATALANA D’ESCALADA EN BLOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

La inscripció s’obre el 26 de març i és anticipada. S’haurà de formalitzar abans del dia 24 d’abril. El preu és de 15 €. Per formalitzar- la es podrà fer de dues maneres:

1.- A la recepció del nostre centre de Fitness, (dl. – dv. 7.00 a 23.00 h o ds. de 8.00 a 19.30 h):

http://www.fess.salleurl.edu/fess_content.html

2.- Amb un e-mail a l’adreça joliveras@fess.salle.url.edu amb les vostres dades, conjuntament amb l’ingrés bancari amb el nom del competidor a:

CEUETL SECCIÓ MUNTANYAEntitat: La CaixaNÚM. COMPTE: 2100 0992 38 0200054950

Després nosaltres us retornarem l‘e-mail amb la notificació de la conformitat de la inscripció.

El dissabte 26 d’abril de 7.30 a 8.15 h s’acabarà de formalitzar la inscripció, portant la llicència federativa anual o la matrícula de la universitat en cada cas. SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRÀ PARTICIPAR!!
Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament de la competició i tota la informació de la competició a la nostra pàgina web:

http://www.gels.org/ca/


Per a més informació podeu contactar amb:

Jaume Oliveras
FESS La Salle
93.290.24.78 (De dl. a dj. de 18.00 a 21.00 h)
joliveras@fess.salle.url.edu

No hay comentarios: