sábado, 14 de enero de 2012

Berlin Express

Es pronto, muy pronto, esta es la estampa que me encuentro últimamente al salir de casa, temperaturas de -3º, -6º, este invierno tengo más frío del habitual, me gusta el frío, todo helado, las zonas obagas no se desprenden del rocío de la mañana durante días.

Con esta tónica he realizado una matinal de boulder con la idea de solo rodar, con mi compañero de hoy Xevi Reig, repetir problemas abiertos hace un par de años, que hoy salían como si nada y de paso dejar una nueva First Ascent, Berlin Express dedicada al Met que se va a pasar unos 6 meses saboreando la cerveza Alemana y disfrutando de las calles de Berlin, ya te echamos en falta.

5 comentarios:

Laia Nadia dijo...

ai si... ya et trobem a faltar...!
ja tinc ganes que m'ensenyis aquesta nova obertura, segur que es molt guapo! :)
salut i petonnns!

Jaimito dijo...

Si senyor!!!!! Berlin express!!!!

Jo tambe us trobo a faltar, a tots, la muntanya, la molsa i la feina tan bona que hem estat fent desde ja fa un temps. Jo no soc noi de ciutat, pero de moment Berlin m'està agradant, pero no hi ha muntanya...

Cuideu-vos molt companys, seguiu endavant amb tot. M'en vaic a veure el mur de Berlin, aviam si m'emporto un trosset cap a casa... jajajaja

Petons

Ferran Guerrero dijo...

Laia-Segurament a tu el pas et quedara una mica alt, bueno mes que alt, es molt morfologic.

JAimito- Ja veus aquí pensem en tu, igual que qutn vas marxar a fer el Nomada around the world, sobre tot et trobo a faltar, molt compenetrats per escalar, ara aqui ara alla, ara netejem i ara ens encigalem buscant pedra, anem a veure una paret i no s'hi pot fer res, bueno esperant que passin els mesos, avui la idea era anar a explorar una prate verge que tinc localitzada pero , amb el refredat que tinc i la manera que em trobo avui faig bondat.

Disfruta de Berlin que tothom diu que es una cutat molt interessant, ja ens explicaras.

P.D. JA tenim la primera calefacció a la farinera, quina diferencia, a veure si agafem una altre i podrem passar les tardes de una manera mes caribenya que no glacial.

Salut

Lluis Salo dijo...

segur que va estar un bon matí, la essència, el boulder...

i m'agrada això de la calefacció a la farinera, aveure si passo algun dia que serà una altra cosa! jeje

vinga bou, ens veiem!

Pekas dijo...

MET.. disfruta de Berlin.. es brutal.. ( hi ha un parell de rocos... ummmm.. ;-))) aprop del muro.. ;-)))

Company... califa a la farinera... aixó ho haurem de "catar".. ;-))

Una abraçada desde l'altre costat del Montseny.. <,-)))