lunes, 12 de septiembre de 2011

Boulder a Malniu (el vídeo)

Como ya explicaba en el post anterior, hemos pasado el fin de semana en Malniu gozando del granito alpino que seguro no dejaremos de visitar, el tipo de escalada mucho más agradecida que Targasonne, a mi personalmente me gusta mas.

Bueno no me enrollo mas, aquí os dejo el video, la idea era hacer doble montaje con la grabación de Oscar, pero incompatibilidad informatica ha hecho que no sea posible y la limitación de espacio en Vimeo ha hecho que tuviese que bajar la calidad del vídeo, vamos una alegria.

8 comentarios:

TRanki dijo...

hahah...bona la cançó de l'inici...

Ferran Guerrero dijo...

Pensava en tu i la versió de la Amy i li anava que ni pintada.

oscar dijo...

Tinc un disquet que venia amb la camara ja te'l passare, i la proxima visita podem fer un mix!

Ferran Guerrero dijo...

Deu ser cosa meva Oscar, ho intentare una altre vegada, tinc que enviar-te el que vaig fer ahir a la nit. Ara t'ho envio per mail.

en Girbén dijo...

El prat del damunt de Malniu, el de les mulleres, és el "Prat Fondal".
Per un altre dia t'explico on hi ha el veritable infern de blocs de la zona: la "Tartera Roja". S'hi va des del refugi de la Feixa, el refugi de pastors que hi ha poc abans del camí de Malniu, pujant des de Guils; per uns corriols que es dirigeixen a la muntanya, en direcció a l'Estany Mal de Guils.

Ferran Guerrero dijo...

Doncs Jordi vam anar-hi casi desde el refugi que comentes, vam pujar per Gils, a la proxima visita farem prospecció.

Gràcies

Gaby dijo...

Ola Ferran,
este zona me parece muy bonita! A donde hay reseñas?

Gracias

Gaby

CUCU dijo...

Ei bous , pendent em queda visitar aquesta zona veient aquets videos. La 1a i única visita em vaig quedar al 1er llac. La pròxima pujaré fins a dalt sensdubte...