miércoles, 24 de marzo de 2010

Gioia 8c+ en Varazze, por Christian Core

Preparando una semana que se espera llena de encadenamientos y de dar vueltas por infinidad de zonas esta semana no dejaremos de avanzar vídeos y de ir preparando nuestra motivación para diez días de vacaciones non-stop

Christian Core se proclamo campeón del mundo de Boulder, especialista donde los allá de los arqueos extremos y de los bloque imposibles, con esta premisa el sr.Core nos deja un vídeo donde muestra el encadenamiento de Gioia 8c+.

Gioia 8c+, esta situado en la famosa zona de Varazze donde Christian tiene ubicadas verdaderas joyas del movimiento extremo, Gioia hasta el momento se presenta como una de las propuestas mas firmes sobre dicha dificultad en la disciplina del boulder.

4 comentarios:

TRanki dijo...

UN paio interessant...la Stella crec que és la seva companya...et recomano un vídeo "my climbing life"...la veritat es que és un estil no tant efectista o espectacular com el que es porta actualment a la xarxa però potser l'interessant és elq ue diu el Cristian i no tant les imatges...bon flow...

en Girbén dijo...

El nom ho diu tot: no la imposició de la voluntat sinó simplicitat de la Gioia. Italià havia de ser! Això sí, el cotxe se li està quedant petit.

Ferran Guerrero dijo...

Ja he mirat cinc minuts i m'ha agradat, bueno,es que jo tambe m'agrada tot que tingui a veure amb l'escalada sigui com sigui, despres hi ha qualitat, ho estic intentant trobar, i ja t'explicare.

Girbén-Tens raó s'ha de comprar una furgoneta que tot escalador porta, si no ho te difícil amb tant de matalas i si no com nosaltres a Suissa,damunt del cotxe.

Salut

txetxu dijo...

quin animal!