domingo, 30 de octubre de 2011

The new spot

Foto: Ferran GuerreroFoto: Ferran GuerreroFoto: Aleix VilardebòFoto: Ferran GuerreroFoto: Ferran GuerreroFoto: Aleix Vilardebò

9 comentarios:

Víctor dijo...

Nice shots! Awesome place!

Salut!

txetxu dijo...

I'd like to be there!...I will be there in a few months!....for sure!

Ferran Guerrero dijo...

Victor-If it is, a wet place, remember Switzerland

Txetxu-How is your life for the land of the Kangaroos, when we come back,


a greeting

en Girbén dijo...

Se'm fa difícil -per no dir impossible- reconèixer al nostre territori així, totalment rendit a l'imperatiu anglosaxó. I dono per fet que el nazi Anglada osonenc serà feliç amb aquesta opció.
Em sembla nícia a més no poder la creença de què un "english" de garrafa pugui suplantar la llengua magnífica que practiqueu a diari.
Em sap greu, Ferran, però aquí crec que t'equivoques del tot.
Si de res podem presumir és de la nostra originalitat; la resta, aquest imaginar viure a les britàniques, fot molta pena -per no dir vergonya- quan la veus per escrit.

Ferran Guerrero dijo...

M'ha agradat aquesta Jordi, el titol del post no es ni molt menys el nom de un nou sector que hem trobat, ni tant sols ens ho hem plantejat, encara que ja em coneixes, era una manera de titular aquestes fotos, ja et dic aixi no es dira, gràcies per la teva apreciació.

A banda d'aixó tinc especial predilecció per l'escalda britanica, ja ho saps no t'he d'explicar res de nou, sobre , el demes, Anglada, etc, no crec en paisos, nacionalitats ni llegües, encara que les meves arrels son de Jaen, Murcia i Barcelona, pero no em sento ni d'aqui ni d'enlloc,

Pero tornant al tema pots estar ben tranquil, el dia que es bategi no sera amb un nom anglosaxó.

Salut amic

en Girbén dijo...

Diria, Ferran, que, en cap cas, els meritoris pedrots de Malniu i del "Prat Fondal" es mereixen la penosa nomenclatura que els-hi poseu. De fora estant fa força vergonya; com que sóc de mena valenta t'informo!

Ferran Guerrero dijo...

T'entenc perfectament, ha passat sempre, hi ha noms i noms, de vies esportives, de vies classiques, de blocs, etc, etc, ara tothom de tota mena te dret a possar els noms com vulguin, jo aquí no soc amo de ningú, ni per dir ni per decidir, intento que tot m'estigui be, pero raó no et falta, d'aixó en pots estar segur.

oscar dijo...

Bones fotos bow! M'agrada el bosc!

Ferran Guerrero dijo...

Oscar-Soci, fa dies qeu no ens veiem, aquest cap de setmana atipic, m'he enrecordat de Malniu cada dia quant aqui plovia i quant hi havia humitat, diguem que ha sigut un fiasco a nivell d'escalada, ara que nous somnis han pres forma, grans pedres per trencar-se l'esquena, ja saps d'aquells que tant m'agraden, el bosc t'espera...