martes, 22 de septiembre de 2009

The Orc

Como viene acostumbrándonos Neil Hart, propietario de la Maisson Bleau, otro vídeo, esta vez y esperando sus habituales Dose, el de septiembre, os presentamos The Orc, un recopilatorio de estos últimos días de verano en Bleau junto a sus amigos.

Con ganas de la visita de este año a Bleau, no se si en navidad o semana santa, pero en breve lo sabré, ya tengo unas ganas locas de volver a palpar los plano de Bleau.

the orc from neil hart on Vimeo.

4 comentarios:

LETICIA dijo...

hem mola el seu estil .Hem recorda algu.Ji,ji

Ferran Guerrero dijo...

jejejejeje, que cabronnnnn.

Bueno bueno, me gusta mucho el estilo de Hart, nos vemos dentro de un rato.

TRanki dijo...

haha,...pos a mi em mola el xaval resignat de "la rampe"...amb la bici i el casco...també em recorda a un patufet que bufa quan li dic que anem a trepar....

siawwww

Ferran Guerrero dijo...

Paciencia, mira els Catxin Brothers, o les Buragada sister, mica en mica els que teniu nanos, van veient, no diuen res, s'agobien, pero un dia, Es un tema genétic,flash, el flow del rotpunkt i el vinga bow que ja ve de serie se'ls hi desperta i llavors l'has cagat.

Et toca anar assegurar al nano, en un 9a, o es fa las vias que ens han costat tant, amb un dit a la boca i decotant, tu li ensenyaras les tevas aperturas orgullos, i ell anira fent variants i empalmant llargs, et repetira la Celiavern onsight i col.locant catxarros, rollo hard grit.

I llavors vibraras i diras es el meu fill.

Bow que em poso melancolic, encara tindre un nano, no que aquest any se m'ha girat més feina de lo normal, es el que te la crisis.

Salut i de moment que vagi en bici i es quedi amb els pasos per poder fer al flash.

Salut