viernes, 23 de enero de 2009

Viernes lluvioso

Hoy llueve y de momento es mi único consuelo...

Después que ayer no culminase con éxito mi proyecto y la herida del dedo, siempre debido a mis ansias no se haya recuperado, me tengo que resignar y verme obligado a un reposo que por todos lados me viene inducido, uno por mi dedo y otro por que haceres familiares.

Me cuesta resignarme, porque aun y así con el dedo sangrando, ayer casi encadene el proyecto, la hora de grabación de la cámara deja constancia, pero no pudo ser.

Para los que si vais a poder escalar y disfrutar de este fin de semana os dejo, para ir abriendo boca de un nuevo Dvd llamado Trinity 2, con dos modalidades, bloque y escalada deportiva, y con cuatro zonas que cubrir, Tinos, Zillertal, Misja Pec y Vienna.

Al que le interese la película la puede adquirir a través de Dynamo, eso que disfrutéis del trailer y buenas escaladas a todos...


TRINITY 2 Evolution Trailer from Flo Murnig on Vimeo.

9 comentarios:

Marieta dijo...

sempre a la última, neng.
I cuida't el dit, va.

Ferran Guerrero dijo...

Merci, encara el tenia tou el dit pero sabia que podia encadenar, aixi que vinga a muerte, 3 hores de pegues i el dit obert tirant sang, a un dels pegues bons, toto fluia i en una volada de peus la Laia hem va parar, quant no era una cosa era una altre.

Per altre banda el repos aquest obligat m'anira be per recuperar el dir.

Vosaltres que podeu escaleu tot el que jo no puc.

PD. Ja has mirat la web de les bolses de magnesi.

salut noia

Marieta dijo...

sisisi, hi tant que he vist la güeb. Són moníssims! M'encanten les bosses peludes i les d'estampat xino jajaja.
I escalar, jo no gaire, aquest finde esquiar i el següent excursió a pirineus.
Apa, a recuperar-se!!!

Oriol Quo dijo...

Weeee… Jo sóc dels que crec que Tot ve en el seu moment oportú, jejeje…
Un finde amb “quehaceres familiares” li anirà de conya al teu dit… (i com deia a vegades la meva iaia: Ja era hora que et veiéssim tranquil•lament la pell!! Uopss!! En el teu cas és cert que de veure la pell nanai nanii faran tard... doncs de pell als teus dits, poca, juaaa.. però “algu” és “algu”!)

Vinga... I desprès…. Ja veuràs... A flipar amb el compliment del teu mega-project!!!

Una abraçada!
Ens veiem

QUO ...nafent sense quehaceres familiares... o sigui.. de boleio tot el finde: amsss... ¿fot, eh? juaaaaaa

Ferran Guerrero dijo...

Gracies per el sanims, pero NO HEM SENTO CONSOLAT.

Vull escalar, la que de moment hem consola es la Marieta (perque no escala).

L'unic que puc demanar en aquests moments de consternació i desidia es que plogui, que el Panta de Sau, aixequi un metro sobre el campanar, que La Baells raji aigua per doquier, que lres pistes es tinguin que tancar excepte on va la Marieta, que blocs i parets canviin d'aspecte i siguin cascades d'aigua.

Ho sento nois aquest ara per ara es el meu unic consol.

A veure si tens rao Quo...

susi dijo...

jajajaja ya te vale carnevale!!!! ( oti aixo es més antic que els del pp) jejjjej Ferran, Ferraaan cuidateeeee que ets jovenet i tendre i hi ha més dies que pedres jajjajjajaja. una abraçada fanatic!!

susi: planejant anarse'n de boleo amb quo.. jejjje

Ferran Guerrero dijo...

Jajajaja, he d'aguantar, aio m'ha passat tota la vida desde els 15 que vaig començar,si un dia no puc sortir hem posso mallat es poc, insoportable, recuperare per agafar imatges, buscar posibles pedres, i recuperar la ferida del dit si no no para d'obrir-se.

Preparat que en breu farem un stage per començar a obrir per alla, ja tinc ganes de tocar aquells desploms de granet, ufffff, millor no pensar que hem posso molt fanátic.

Salut noia i disfruta amb el Quo

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

ferrannn bou no te ralles que ya mismo tienes el dedo de puta madre para machacar el club,el video tiene una vanda sonora guapisima haber si la metes en uno de los tuyos quedaria de muerte bueno bixo nos vemos pronto.maki.

Ferran Guerrero dijo...

Ya os explicare bows, creo que hare un post porque ha sido toda una aventura, al menos he estado activo.

Tela tela, es para flipar.